| CasianaRaluca a întrebat:

Cum pot sa fiu mai "nebuna" adica sa fiu ca altii copii de vasta mea.Sa vorbesc mai nebunesc sa am prieteni si cum sa fac sa nu fiu timida? Eu de mica am invatat la scoala si m-am jucat singura pentru ca aici nu prea au fost copii.Eu m-am concentrat mai mult pe incatat decat sa fiu "nebuna" ca altii.Adica sa vorbesc mult, sa imi fac prieteni sa vb cu oricine pe care intalnesc.Eu sunt obisnuita sa stau la locul meu si cu prietenii mei.Nu stiu de ce e gresit sa fiu eu.Mie imi placw cum sunt dar sunt si prea sensibila si nu sunt indiferenta.Defapt tot neamul din partea lui tati este asa.Si profa de romana a zis ca eu si eu coleg suntem asa la locul nostru timizi.Si zice noi traim intr*o lume in care trebuie sa iti bagi capul chiar si unde nu incape.Eu nu vreau sa fac asta pentru ca eu merg pe drumul meu si nu ma bag unde nu trebuie.Dar ma enerveaza fiindca toti isi baga nasu in oala mea.Cand am iubit un baiat nimeni nu la placut pana atunci dar cand l-am iubit eu toate s-au indragostit...ce fraiere.Dar nu conteaza. Vroiam sa va intreb daca e vreo problema ca sunt asa? Mie imi place cum sunt dar mi-ar placea ca sa vb cu altii de la scoala.Sa am prieteni dar nu stiu cum.In special de la liceu cunoasc.Dar cum ma pot imprieteni cu ei? Doar eu am 12 ani si ei 15. Dar mi-ar placea sa ma imprietenesc cu ei.Mersi mult happy

1 răspuns:
| W3R4 a răspuns:

Nu trebuie să fie neapărat "nebună".
Doar fii tu însuţi, dacă eşti din fire mai timidă, nu văd care ar fi problema.
Încearcă să intrii în vorbă cu ei, şi lasă-i să-ţi descopere calităţile, şi să te cunoască mai bine. Ce ai de pierdut până la urmă?