| Anonim114859 a întrebat:

Cum să scap de spirite atașate de mine? Când am intrat în noul meu grup de prieteni am cunoscut un băiat care toți spuneau ca este cel mai bun prieten cu fantomele. El m-a învățat să mă joc cu ele și eu acceptam fiindcă mi se părea unic să le văd și să comunic cu ele dar au prins foarte multă putere. mi au intrat în cap și nu mă pot controla. Pentru ceva backstory în satul nostru sunt două fete fantome cu care el se înțelegea foarte bine și care îl adorau. Presupun ca ele nu mă suportă pentru ca eu personal le am bâzâit foarte mult timp și s au atașat. când iubitul meu a murit m au făcut să am niște faze în care deveneam schizofrenică și nebună în care nu știam ce fac și nu vedeam nimic decât iubitul meu mort. Aveau în plan să mă facă să mă sinucid la fel cum au murit și ele. Acum se joacă cu mine mă fac să aud chestii și își bat joc de mine să mă facă să înnebunesc cum rezolv această probleme și să mă lapad de spiritele atașate de mine? Si vreau să știe toată lumea ca sunt reale. La început nici eu n am crezut pana am aflat totul și au început să se joace cu mine

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam sună a psihiatru.

| siriusblack98 a răspuns:

Ce fac ba frate legalele din oameni...

| StoicAnalysis a răspuns:

Si cand te-ai trezit, era dimineata si iti suna alarma.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Apropo:
"Esti panicat, ai luat speis? N-ai nimic pe tine!" laughing)