| ronaldo96 a întrebat:

Cum sa vrajesti o fata daca esti mai mic cu un an decat ea?

20 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Te duci la o vrajitoare.
Bu hu hu!devil

| Pho3nix a răspuns:

Spune-i lui Harry Potter sa-ti dea cartea lui de vraji. (glumesc)

Doar fii tu insuti.winking
Totul vine de la sine.

mlm
| mlm a răspuns:

Pai esti vrajitor mai puiut sa o vrajesti?laughing

| MisterKat a răspuns:

Salut! Ai 13 ani (imi dau seama dupa id.)?! Sa stii ca fetele astea mai mici de 14-17 ani sunt inebunite dupa masculi cu varste duble, de 24-30 de ani... ca doar aia au bani, putere... etc
Incearca cu o fata de varsta ta sau mai mica cu maxim 1 an.
Succes!

| death a răspuns:

La fel cum vrajesti o fata, daca esti mai mare cu un an decat ea. Dar, vezi, ca daca e cu doi ani mai mare fata, trebuie sa folosesti bagheta lu' Harry Potter sau sa intri in politica, prin PSD, eventual. O poti, insa, impresiona fiind un gentleman. N-o vraji, fii sincer. Asta e cea mai buna vrajeala. Daca nu e impresionata, nu ti se potriveste. Cauta alta.

| alle529 a răspuns:

Cum le vrajesti si pe cele care is deodata cu tine laughing simplulaughing

| Antrax a răspuns:

Uita-te la Harry Potter si printzul semipur acolo o sa gaseshty raspunsul

| prye a răspuns:

Mda poate sfaturile celorlalti merg, DAR cel mai adevarat este faza-"fii tu insuti" happy

| cucubauuu a răspuns:

Mai bine lasa vrajeala, si cumpara-ti o bicicleta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu...pentru inceput baga-te in seama cu ea..afla mai multe lucruri despre ea...si usor usor o sa fiti impreuna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu am 13 ani si sunt cu o fata de 14 si asa am vrajito doar prin minciuni si pana uite ca de aproape de un an sunt cu ea si relatia merge foarte bine dar daca te bagi cu o fata de 14 ani si tu ai 13 sa ai grija sa nu existe vreun baiat mai mare ca ea si sa o placa ca s-ar putea sa tio fure

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai ce vrea ea
nu lasa totul dupa ea
vb frumos cu ea
spune-i cuvinte dulci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spui "abracadabra"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te bagi cu ia in vorba si daca vezi ca e interesata atunci o mai intrebi si tu ceva despre ia si dupa daca e ii faci un compliment ceva si daca intoarce capaul sau inroseste inseamna ca e bucuroasa. Daca iti cere ia prima id-iul sau nr de tel mai bine. Dupa ce ii dai nr sau id-ul pleci ca sa creada ca stai in limba dupa ia.Si daca te suna sau te cauta atunci e bine. Si dupa totul depinde de tine daca esti in stare sa faci o relatie cu iawinkingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate eu sincer sa fiu am fost cu o fata mai mare cu 4 ani ca mine, eu aveam 15 si ea 19...trebuie sa fii sincer, eu am fost foarte sincer cu ea; tot timpul ii spuneam cate un compliment si eram atent cu ea; ii compuneam cate o poezie, etc.asta e secretul ma intelegi? nu ai nevoie de bani si masina.de cucerit o cuceresti, mai greu e sa o pastrezi, in general tio fura unu mai mare.multa bafta

| alex_3477 a răspuns:

Eu spun ca cel mai inportan lucru pe care il poti face este sa incepi sa fi un pic mai matur ca ea, sa nu fi copilaros sau sa o chemi cu preieteni tai trazniti [ daca o vrei asa mult ocupate un timp numai de ea, fileazo, vezi ce ii place... asa mai departe. Bafta!

| claudiu_1901 a răspuns:

Spune-i drept in fata daca vrea sa fie cu tine

| pem a răspuns:

Hei omule... prima oara te duci la ea... cel mai important > II ZAMBESTI < si vb cu ea, cauta un subiect, intreaba-o ceva, vorbeste-i tare. fetele se sperie de baietii care le vb incet...fi relaxat. nu ii cere nr de telefon. Scoateti telefonul si formeaza 07 si dupa aia o rogi pe ea sa iti scrie continuarea. daca vrei sa o atingi, atinge-o! (nu pe zone intime)! daca te refuza nu fi suparat... din greseli inveti! mergi la urmatoarea! sa nu suferi niciodata dupa o fata! mult succes...

| sergiu10 a răspuns:

Dar daca esti frumos eee usorr

| troy_6885 a răspuns:

Pai i ceri nr de tel, dupa id de mss dupa o chemi afara si crede-ma inainte sa plece acasa o iei de o parte si i spui pe fata daca vrea sa fie cu tine si te apropi mai mult de ea

Întrebări similare