| anononymos a întrebat:

Cum se numeste acel sentiment cand o persoana se uita la tine si incepi sa razi fara motiv si catodata s-ar putea sa te inpiedici si ma rog odata sa te salute si sa incepi iar sa razi in timp ce te uiti la ea

Răspuns Câştigător
| Ruxy5 a răspuns:

Esti indragostita!

| anononymos explică (pentru Ruxy5):

Nu nu are cum dar asta ar explica ca uneori ma pierd in ochi ei

| Ruxy5 a răspuns (pentru anononymos):

Daca este vorba ca este o '"ea" atunci se schimba situatia

10 răspunsuri:
| Alrawan a răspuns:

Deficienţă mentală.
Şi eu râd, aproape tot timpul.
Dar şti cum se spune, '' Râsul e cel mai bun medicament, dar dacă râzi fără motive s-ar putea să ai nevoie de medicamente.''

| anononymos explică (pentru Alrawan):

Nu mereu rad doar atunci cand e langa mine

| Alrawan a răspuns (pentru anononymos):

Atunci poate cândva, a făcut ceva haios, şi de fiecare dată când o vezi îţi aminteşti şi începi să râzi, sau îţi vine să râzi pur şi simplu. thinking Mi se întâmplă şi mie big grin Motivul nu l-am descoperit încă, dar unii profesori mi-au spus că ar trebui să merg la un psiholog. Dar oricum, poate trece. big grin

| anononymos explică (pentru Alrawan):

Nu e nici o treaba amuzanta da problema e catodata vreau sa vorbesc cu ea dar din cauza rasului nu pot si devin si impiedicata nu stiu de ce

| Ruxy5 a răspuns:

Am o intrebare: Ti s-a mai intamplat asa ceva? Poate e un semn ca treci in perioada cand iti plac fetele si nu te mai interseaza baietii! Te atrage si vreun baiat? Daca nu inseamna ca......treci in perioada aceea

| anononymos explică (pentru Ruxy5):

Dar e faza ca prin faza asta de mica incerc sa ma indragostesc de baieti dar nu pot nu stiu de ce nu ma atrag

| ellenushka03 a răspuns:

Poate fi o simpla atractie sau dragoste daca si acea persoana simte la fel

| anononymos explică (pentru ellenushka03):

E de acelasi sex cu mine nu poate fi o atractie