NOname
| NOname a întrebat:

Dacă ar fi să scrieţi vouă de acum 5-10 ani, ce sfat(uri) v-aţi da?
Pentru inspiraţie:
http://youtu.be/_4jgUcxMezM
http://bit.ly/Q9a889
Dear me, be wild, happy and free.

47 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru DenisaAbdn):

Cât de oportun este clipul tău și pentru următoarea mea întrebare...
http://www.tpu.ro/stiinta-si-filosofie/cat-e-un-acum/

| DenisaAbdn a răspuns (pentru NOname):

Ai dreptate, il voi posta si acolo.

| blueangel99 a răspuns:

Dear me,
Bucura-te de copilarie, ca nu o sa o ai pentru totdeauna.

| SameMistake a răspuns:

" Nu te complace... fă ceea ce vrei. Vei avea regrete dacă îţi urmezi inima pentru că vei fi considerată aeriană şi puerilă, dar vei avea regrete şi mai mari dacă nu îţi vei urma inima, pentru că vei rămâne cu întrebarea "ce-ar fi fost daca"...
Ştii ceva. în final, oricum îţi vei da seama că viaţa e prea scurtă ca să îi asculţi pe ceilalţi, deci fă ce-ţi doreşti tu. Acţionează exact aşa cum crezi tu.
PS: Bazează-te în continuare pe intuiţie, că e bună.
PS 2: Vei mai întâlni şi alţi bărbaţi, la fel de "minunati".
Cu drag, viitoarea tu. Nu mă căuta mai repede decât trebuie, o sa vin singură."

NOname
| NOname explică (pentru SameMistake):

Și eu-l tău mi se potrivește ca o mănușă. Ciao, eu-le.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar suna cam asa :
Ba asta, nu te mai lua dupa ce zice lumea despre blonde!
Mon cher, mon amour, je vous laisse dans un océan de requins où tout le monde déteste blonde naturelle. N'est pas important ce que les gens pensent, il est important que je vous aime et vous apprécierez, adieu, mais restent avec vous!
le votre Harababuricibatting eyelashesbatting eyelashesbatting eyelashes

| PedoBarbie a răspuns:

Bună, dragă NOname!
Mie de acum 5-10 ani mi-aş spune să nu fac sex niciodată. Încă nu am făcut nici acum.
Pe curând!

NOname
| NOname explică (pentru PedoBarbie):

Da, şi multe ai avea de câştigat...
De unde ştii că nu l-ai face, doar ca să-ţi faci în ciudă, într-un moment de rebeliune pe la 12-13 ani? De ce să repari ceva ce nu e stricat?

| PedoBarbie a răspuns (pentru NOname):

Rostul sexului nu îl înţeleg şi nu cred că am să îl înţeleg. Au fost momente în care mi-am zis: ''Gata! Azi fac sex. Găsesc un băiat sau o fată şi mă pun pe treabă.'' Dar nu s-a întâmplat.

NOname

Dacă pentru tine sexul e o ambiţie sau o joacă...

Aşteaptă să ai o relaţie sănătoasă, să întâlneşti persoana potrivită, să vezi cum e să iubeşti şi să fii iubită...şi după aia poţi să te gândeşti şi la sex. Nu e niciun concurs, Diana.
Sănătate!

Eu mă iubesc pe mine, pe părinţii şi prietenii mei, dar nu ai cum să faci sex şi să spui că ai făcut pentru îl/o iubeşti. Ai făcut-o pentru că vuiau hormonii în tine.

NOname

Se pare că percepem sexul foarte diferit...

Şi cât de diferit...

| scrisoarededragoste a răspuns:

Dragă scrisoarededragoste,

Consider că mai devreme sau mai târziu trebuia să apar în viaţa ta,să mă aşez în mijlocul drumurilor pe cale le-ai urmat,să mă opun gândurilor tale şi să-ţi dau o palmă zdravănă peste obrazul stâng. De ce stângul? Pentru că numai să calci cu stângul ai ştiut şi niciodată nu ai întors şi celălalt obraz. De ce ai vrut să faci ca tine? Ştiai bine că vei greşi,de ce nu ai frânat la timp şi nu ai spus "STOP, mă opresc aici!" Ai continuat să alergi şi să zbori ca o pasăre liberă, de aceea te admir atât de mult. Ai reuşit să atingi limitele celor mai înalte gânduri ale tale şi ale imaginaţiei tale, ai reuşit să urci munţi, chiar dacă este greu de urcat, priveliştea este mult mai frumoasă din vârf. Ai reuşit să ajungi acolo unde ai visat.Îţi mulţumesc că nu mi-ai dat oportunitatea de aţi sta în cale şi vreau să-ţi spun că datorită ţie sunt ceea ce sunt ACUM!

| Shavoo a răspuns:

Mi-as spune. Sa nu joci in viata ta la cazino! laughing

NOname
| NOname explică (pentru Shavoo):

Bun sfat. : ))

| WQTS a răspuns:

Ha ha ha, inversul lui 7 e 1/7 nu -7. laughing