anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau fundiță celui mai bun răspuns: cum pot deveni carismatic și dezinvolt? Îmi doresc asta precum un om din deșert își dorește apa atât de necesară supraviețuirii...

Răspuns Câştigător
| gemeni6226 a răspuns:

Iti zic eu de ceea ce sunt sigura:studiind mult, citind foarte multe carti de tot felul si avand parte de foarte multa experienta de viata.Adica sa zicem nu stai 20 de ani in acelasi birou sau loc de munca si facind acelasi lucru zilnic.Trebuie iesit foarte mult in lume si trebuie vorbit cu foarte multi oameni.Asta o poti face partial si pe diferite forumuri pe internet, si poti citi si bloguri pe linga carti.Cand o sa fii stapin pe tine adica multumit de ceea ce esti si ceea ce ai realizat o sa poti fii dezinvolt, tot ceea ce am scris mai sus ajuta la ambele.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să ieși din cutia în care trăieși în lume și să acționezi.

| Invictusman a răspuns:

Aceste caracteristici sunt de regula native, te naști cu ele.

Citind multe cărți ce țin de dezvoltarea personala, poți compensa, dar nu vei fi niciodată la același nivel cu o persoana care sa născut cu acest har divin happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să ai personalitate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu consider că, cu carisma te naști, orice altă încercare de a părea carismatic/ă e o abatere de la adevăratul "eu".

| troleibuz a răspuns:

Iesind in lume. Experimentand lucruri. Cunoscand oameni. Invatand.