Ia-o boss pe silent că e o fata faina, muncitoare lăsați amândoi orgoliu'.
Mai glumesc și eu pe aici, nu îmi place mie sa mă cert cu lumea sa îmi fac dușmani.
Vad că ești un tip foarte smart lasă ego-ul
Nu ne comparăm
Te crezi tu cool pe net, dar tot ce scrii nu are sens, nici logica
Nu are nici o relevanță pentru mine ca a murit sau nu ma-sa, și nici nu am gram de compasiune pentru psihopați ca el
Tu ai nevoie de 10 vieți ca sa te compari cu mine
Ești ipocrit și leneși și prost de gura, nu prea ai calități... Cu tot cu școala ta
Uite asa cu școala mea, nu am stat pe banii lui mamii și nici tati, n-am băgat banii la aparate, n-am stat și nu o sa stau să-mi dea cineva un leu... Poate te simți puțin și taci o un minut... Dar nu ai ajuns la maturitate încă.
Onur și-o merita, ce oferi, ai fix primești!
Nu te mai bag în seama ca vad ca ești cu el pe aceiași unda de radio!
Deci risipă de timp, atâta ești
Nu sunt deloc cool,și nu mă cred așa,tu mă crezi așa! Nu ai stat că nu ai anxietate și depresie,voi care sunteți ok la mansarda nu puteți să înțelegeți cu ce ne confruntăm noi,nu aveți nici IQ-ul necesar să înțelegeți sau sa empatizati! Ești o fata muncitoare,cu realizări, probabil ai și caracter nu știu,aici nu se vede,nu transmiți că ai avea,dar nu ești deloc o fata inteligenta! Eu și daca intru mort de beat pe TPU dau răspunsuri mai folositoare decât tine trust me
Tu nu ai emoții de aia ai reușit în viață! Mă bucur pentru tine că îți merge bine,dar inteligență nu e punctul tau forte! Nu te da ceea ce nu ești. Cățelușul tau e inteligent nu tu! Ar trebui sa te combini cu el,nu cred că o să te mai bage in seamă vreunul de nivelul lui. Tu nu știi nici să scrii,daca îți adresez câteva întrebări de cultura generala îți dau fiori ![]()
Bucură-te de succesul tau și că ești sănătoasa,o sa vezi cat de mult o sa conteze averea când îți pierzi sănătatea. Daca mă bagi in seama sau nu mi tot una. Sunteți mici pentru mine,degeaba munciți daca nu cunoașteți sensul vieții,și nu pricepeți ce contează cu adevărat pentru liniștea unui om pentru a nu trăi în regrete și a avea o pace intrinsecă.
Eu chiar și când îți scriu aici un reply zici că scriu o carte atât de multe transmit, tu când scrii zici că o faci pentru punctaj, nu zici nimic relevant și de memorat.
Am enorm de multe calități, eu iubesc cu patos când o fac fara nici un interes, când alții sunt tendențiosi 24 din 24, își urmăresc scopurile,sa fie ei bine,doar ei,nu și ceilalți de lângă ei.
Aici pot fi cum vreau eu,in realitate nu mă cunoști cum sunt cu adevărat! Sunt un om rău nu pot sa zic că nu sunt,dar nu știi de ce sunt așa,ai un IQ prea mic sa înțelegi de ce sunt așa cum unii, și de ce sunt cu altii altfel.
Nu sunt cu el pe aceeași unda, dar am văzut că te iubește mult! Daca joaca teatru nu știu, dar eu nu am mai văzut pe cineva să iubească așa de mult o fata.
Sunt cum vreau eu sa fiu, nu mă placi mă ignori e simplu.
Tu pentru mine ești 0! Am incercat odată să te cunosc și m-ai bârfit la toți pe discord! Ești nașpa ca om, nu te mai da ceea ce nu ești! Dintre noi 2 tu ești cea ipocrita.
Nu fii asa credul, nu crede asa usor in cei care posteaza in sfinti pe retelele sociale
La baza toți suntem ipocriți mai mult sau mai puțin. Dracu știe ce i-o fi făcut, nu e treabă mea nu mă bag. Dar eu am vrut sa o cunosc prin mesaje și a fost nesimțită m-a sifonat la cei de pe discord că m-am dat la ea și să sunt obsedat și nu mai știu ce! Eu de fapt am vrut doar sa port un dialog cu ea.
E trist că nu poți cunoaște fete faine pe aici din cauza traumelor lor.
Multe nici nu au tupeu sa își spună numele sau poza, și cu vârsta mint, sunt ciudate. Sunt și fete faine dar rar.