| mariuschakra12 a întrebat:

De ce fetele rad de noi ăștia care ne îmbrăcăm așa cu haine mai ieftine?

Răspuns Câştigător
| Matthew1995 a răspuns:

Cum a zis si Bogdan, de ce spui numai de fete? Plus, nici o persoana matura nu ar rade de cineva pentru asa ceva.
Daca ti s-a intamplat tie asta, inseamna ca esti la liceu, si fetele care au ras de tine pentru asta, nu o vor mai face cand vor mai creste. La liceu toti rad de toti, e normal, dar asta nu o sa se mai intample dupa ce terminati liceul.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu știi tu sa alegi haine mișto si ieftine, eu găsesc peste tot, fiind selectiv

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să te convingă să te îmbraci, așa, cu haine mai bune.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

De ce spui lucruri numai despre fete? Sunt sigur ca rad si baietii.

Si care "noi"?

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns:

Nu rad, multe nu rad, doar unele.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pentru că uiți să îți iei eticheta, jos.

| Catrice a răspuns:

Ca sunteți săraci hăhăhă laughing

| Hammurabi a răspuns:

Așa ți-ar place să crezi.
Că hainele sunt de vină.
Dar, nu.
laughing

| AnonimulFornicator a răspuns (pentru Hammurabi):

Auch laughing!

| wildthing a răspuns:

Persoanele (femei sau barbati) care rad sunt superficiale, ca sa nu zic proaste. Exista oameni foarte bogati care poarta haine ieftine, care nu merg cu masini scumpe, tocmai ca sa nu iasa in evidenta, ca sa nu atraga atentia, ca sa evite a fi tinta vanatoarelor de avere, etc.
In trecut, chiar obisnuiam sa am o fantezie in acest sens. Imi faceam asa un scenariu in minte, in care eram foarte bogat, dar facand tot ceea ce spuneam mai sus, adica ascunzandu-mi bogatia. Imi imaginam cum abordez femei frumoase puse pe praduiala, ele evident ca ma refuzau...iar apoi ma afisam conducand o masina foarte scumpa, savurand din plin momentul in care ele si-ar fi "bagat unghia in gat" de ciuda. happy

| DonEduardo a răspuns:

Nu doar si nu toate fetele rad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare absurd să dai foarte mulți bani pe haine.

| Aurora99 a răspuns:

Buna! Vand haine, accesorii, pantofi, tot ce am prin dulap si in general tot ce am prin casa si nu imi mai trebuie in stare foarte buna si la preturi accesibile. Majoritatea sunt luate din mall, deci sunt de firma. Altele sunt nou-noute, nepurtate. Vreau sa scap de ele cat mai repede deoarece nu mai am pic de loc in casa. Am separat si haine de barbati blugi, tricouri, bluze etc. Orice iti trebuie, da-mi mesaj in privat si iti trimit poze/video pe whapp sau messenger, raspund la orice detaliu. Livrez oriunde in tara. Am experienta cu clientii de 3 ani.Zi faina!

Întrebări similare