| Yamx a întrebat:

De ce le place unora atat de mult la mare? straight face Mie mi se pare suuuper plictisitor...

12 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Nici eu nu înţeleg. Pe mine nu mă fascinează... Într-adevăr, e o plictiseală totală.
Mai fain la munte. Mai respiri un aer rece, te mai sui într-un copac, mai fugăreşti o veveriţă, mai te fugăreşte un urs, mai urli de nebună că nu deranjezi pe nimeni... mai palpitant.

| beki13 a răspuns:

Eu prefer muntele

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

E altfel mai vezi puikutze in costum de baie! baieti ies la o bere, e placut daca ai boala apei! mi-e imi place mult, dar din pacate eu stau in Baia Mare asa ca nu am mers de mult ori la mare si eram mai mic. E foarte placut zic eustraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai stii cum e la romani daca nu te vede lumea acolo, nu existi

| anonima20 a răspuns:

Daca mergi singura te plictisestiwinking...da daca merg k amici cu familia.te distrezi.joci volei pe plaja, te duci in apa, te sui pe cineva si te arunci cum vrei in apa...da na.nu stiti voi sa va distratioh go on

| MojitoMarco a răspuns:

Ai fost la mare doar cu parinti tai, si din cauza asta ti se pare plictisitor laughing Du-te si u in cluburi pe plaja la tan-tan si ai sa vz ce distractie si viata este... bafta

| Yamx explică (pentru MojitoMarco):

In ultimii 3 ani am fost doar cu prietenii. oh go on Si mai tare ne-am distrat pe drum decat la destinatie. E prea cald si e plin de obsedati. Nu poti face doi pasi fara sa-ti iei o palma la fund. straight face

| Imaginatia_Imi_Pierd_1993 a răspuns (pentru Yamx):

Pai traim in Romania e normal laughing vrei sa-ti dea flori si sa fie policitosi baietii whistling doamne fereste

| MojitoMarco a răspuns (pentru Yamx):

E hani nu exagera acum poate o sa ai ocazia sa mergi cu mine si o sa vz ca o sa te distreziwinking

| Vladimir99 a răspuns:

Nu stiu exact nici eu. Ok, e frumoasa mega intinderea de apa, insa cat poti sa stai sa te uiti la ea?! Sau sa stai in apa? Mi se pare monoton si plictisitor la mare... e doar o opinie personala.

| Imaginatia_Imi_Pierd_1993 a răspuns:

Daca vorbim de baieti, merg in gasca de obicei ca automat unde sunt multe fete trebuie sa fie si ei. si tot asa se indeamna unii pe altii care mai de care se dau la fete, o scurta aventura cu mai multe eventual daca merge bine treaba si atata tot. ce atata bataie de cap? tipic romanesc. unde-s fetele, baietii nu au voie sa lipseasca. despre fete nu am idee de ce se duc la mare big grin adica am o mica idee, dar lasa asa tongue

Întrebări similare