Pentru ca este adevarat! Cu banii poti cumpara doar obiecte, iar acestea iti pot da o satisfactie pe moment dara asta trece foarte repede, fericirea nu o poti cumpara pentru ca nu tine de lucrurile materiale. Multi cred ca sunt nefericiti din cauza lipsurilor financiare, dar asta e o iluzie, poti fi fericit si fara niciun ban.
Banii iti vor aduce bunastarea, dar asta nu trebuie sa o confunzi cu fericirea pentru ca sunt lucruri total diferite. De ce crezi ca exista atatia oameni foarte bogati care au ajuns la dependenta de droguri si chiar la sinucidere? Clar nu de fericiti ce erau.
Corect, dar e foarte greu să fii fericit fără niciun ban. Deoarece intervin alți factori precum grija privind ziua de mâine, stresul, imposibilitatea de a face prevenție eficientă privind sănătatea (fizică și mintală), anumite lipsuri (mă refer la bunuri și nevoi de bază) etc.
Trebuie găsit un echilibru între bani, confort și lucrurile care aduc cu adevărat fericire (așa cum o definește fiecare). Echilibrul e cheia în toate domeniile, așa cred.
Pai este adevarat. Banii nu aduc fericirea. Ei aduc doar placere atunci cand faci chestii cu ei.
Fericirea consta in linistea mintii, o persoana iubita, pasiuni indeplinite, scopuri si vise urmate... Toate astea nu le cumperi cu bani. Ci le cumperi cu timp si dedicare.
Se spune ca banii nu pot cumpara iubirea, lucrul cel mai depret pe care il au oamenii
Nu o cumpara, doar o întrețin.
Pai nu o aduc. Deși pentru covârșitoarea majoritate a oamenilor(exista și excepții, dar destul de puține) ei chiar reprezinta fundația construirii fericirii, categoric ei nu reprezintă totul.