Hai măi, chiar aşa au ajuns unii...să se certe pentru o fundă. Funda aceea nu e nimic mai mult decât aur curat.
Tocmai de'aia, dă'l cât mai repede. Îţi îngreunează buzunarul.
Nu-i corect!
Hmm... felul cum ai zis " al treilea" imi aminteşte de Naruto
Bine, nu te mai presez. Te las să iei o decizie şi am încredere că va fi una înţeleaptă.
Asa suntem noi. Traim din interes. Vrem sa obtinem cat mai mult chiar daca nu e important tot il vrem
Le trag la imprimanta si le pun in piept, chiar langa iron cross-ul meu.
Indiferent cat m-ar ajuta cu un raspuns un cersetor din asta, daca pomeneste cuvantul "funda" in raspuns nu ii dau nimic sa se duca sa cerseasca altundeva, poate mai primeste si cateva injuraturi pentru cersetorie
In viata, totul are un pret. Trebuie sa dai ca sa primesti ceva in schimb. A... imi place "Fade to Black(presupun ca te referi la melodia trupei Metallica)
Imi plac atat intrebarile cat si raspunsurile pe care le postezi.Am impresia ca esti o fire care nu se adapteaza conventionalului. Iti plac lucrurile cu tenta abstracta?
Si mie, dar nu am fost mereu asa. In urma cu un an eram o persoana total distincta de cea din prezent. Prietenii sunt cei care m-au ajutat sa evadez din lumea mea care ma incorseta. Adica, aveam nevoie de acea eliberare. In momentul de fata, nici parintii nu-mi pot controla spiritul rebel.