La acei oamenii care spun cei care suferă de depresie, că se victimizează, empatia lor este puțină spre zero, să te ferești de astfel de oameni, nu ai ce să le explici lor, pe tine trebuie să te intereseze părerile celor care stau să te asculte, să vadă cum te simț, nu cele negative. Cât despre acel om, eu zic că bine ai făcut, că i-ai spus vedere în față, cum stă treaba.
Adevărat kufule.
Mă feresc de oamenii bolnavi cu mintea si săraci cu sufletul de ăia Doamne Dumnezeule ferește! Orice om are de suferit de la ei, în orice privință. Nai cum săte înțelegi pe nicio cale cu ei.
Mam enerva pe el fiindcă face mișto de toți oamenii de la locul de muncă iar și le spunea la femeile de la muncă că se "victimizau" că ai depresie ca să nu muncescă! Acolo m-am enervat pe el și n-am mai putut săi accept toate dezumanizarile lui ăsta! Tot timpul se lega degeaba de oamenii nevinovați și vroai să iasă în evidență cu toate glumle lui proste și tâmpite la adresa oricăruia om el tot timpul avea ceva de zis de făcut la oameni!
Nu înțeleg de ce acceptă firmele și locurile de muncă astfel de dobitoci să fie angajați! Eu sunt de 4 ani la firma asta Germană de muncă este un abator! peste 200 de angajați și multe femei fete se face glume oribile pe seama lor! se vorbește greșit! despre ele tot timpul, sau făcut mai multe sancțiuni în privința asta de nici unul dintre ei nu fost demis și nu sa loat nicio măsură reală în privința lor. Același "glume" de idioți tâmpiți își primite să facă" glume" de orice fel cu femeile și fetele de la muncă! Toți bolnavii mintali obsedați sexului! ajung să muncescă cu oamenii nevinovați în același loc.
Am stă de vorba cu multe fete femei de la locul meu de muncă într-o pauză și toate au spus că se face tot felul de "glume" pe seama lor își permite să-le agreseze verbal de cele mai multe ori și nimeni nu le face nimic la bolanvi ăștia obsedați! Leam zis mergeți toate aduceți-vă toate fetele femeile și faceți plângere să-l dea afara pe bolnavul ăla, dar nici una nu a zis nimic.
E bine ce ai facut, pai hai sa-l testam sa vedem il tine?
Ii bagam depresogene, ele sunt inversul antidepresivelor si induce depresia la soricei, in laborator sa vedem. La spitalul obregia erau doi frati numiti Riga, si aia faceau tot felul de experimente.
Si vedem noi apoi daca exista sau nu depresie, iar cu bataia, nu si-a luat-o de la cineva tare de tot ca se potolea si cu asta.
Pai daca nu exista, se baga, nu? Ca doar nu are cum sa existe zice el.
Riscul e sa nu fie temporar ci sa ramana depresiv, asta trebuie sa stie de la inceput.
Altfel nu are dreptul sa vorbeasca daca nu stie. Dar nu se baga ca real stie ca zice ca prostul fara sa stie, o zice doar din rautate.
Ca daca chiar era convins ca nu exista depresie, se baga!
O zicea din răutate lui fiindcă el are un singur post și o singură sarcină la noi la muncă!, în care doar stă și scanează marfa de pe bandă atâta tot face în fiecare zi zinlic!
O zice din dușmănie lui să-și bată joc de oamenii care într-adevăr au depresie și responsabilitățile și probleme în familia lor, face mișto pe seama la oamenii nevinovați din orice! absolut din orice motive maniace! și stupide! Urlă fără niciun motiv câteodată pur și simplu îi apucă asemenea apucături anormale! Cea mai mare ură și dușmănie o are pe femeile și fetele de la muncă, mereu le reproșează "că ele nu muncesc" femeile și fetele chiar muncesc! cu Adevărat apoi face "glume" cu tentă sexuală seama lor bolnave Mintale! este un "om" foarte dezumanizat!
Am stat de vorbă cu mulți colegi care mi-au spus că sau apucat de fumat din cauza depresie pe care o aveau și singurul lor calmant este țigara! și Nenorocitul ăla ne "om" face mișto de oamenii ăștia pe seama lor ca au depresie! Nu știu dacă este adevărat căi calmează țigara sau nu, dar nu-i normal să faci mișto pe seama oameniilor care au probleme de sănătate maiiales într-un loc de muncă unde este 11 ore muncă zilnic zgomot de îți sparge timpanul!, toți psihopați în abatorul ăsta au nimerit să vină.
Ar fi fost cel mai bine măcar o dată pe an să-le facă la "oamenii" niște teste mintale! iar dacă le găseau ceva defecte la mansardă săi trimită acasă!
El are niște neamuri! La noi la muncă a venit prin pile! și probabil se crede vreun "zmeu" "invincibil"... are 6 ani cu 2 ani mai mulți ca mine la locul de muncă dar eu și restul colegiilor mei de muncă muncim cu Adevărat și pe tura de noapte și pe tura de zi o săptămână cu o săptămână ne schimbăm.
El este și foarte bătrân! are 38 în vârstă lui o fi de la bătrânețea lui? Toate prostile care le face!, Ori nu și loat pastilele de demență! Oricum l-am văzut cu ochii mei! Dumnezeul îmi este martor avea ochii roșii de foarte multe ori!, și făcea ca dracii în mijlocul iadului la muncă! Sigur 100%100% se drogheză! ceva tot ia și bagă în el ca este prea de tot la vârsta lui sa fie în așa fel și hal de nesimțit cu oamenii! De la muncă!
Sau si ailaltii sa ii zica de nu se vede, sa-l faca in toate felurile.
Eu il faceam de nu se vedea, ii ziceam rapid pe limba lui, nu stiu cum sta atatia sa-i suporte lui tembeliile si nu ii zic nimic. Am inteles, omul are traume, nu e problema, dar nu sa isi bata joc de altii! Ca nu e nimeni obligat sa-i suporte lui boala.
Si eu am nervi, si eu am probleme, dar nu ma razbun pe oameni niciodata, adesea dau cu pumnu in perete, in perna, in tastatura, mai sparg un DVD recorder ceva (haha), un telefo scump (l-am rupt in doua).
Nu e vina celor din jur ca eu am probleme.
Eu sunt om dar cu oamenii, cu porcii nu vrei sa vezi cum sunt.
Eu nu permit magarii, nici cu bataia nu le merge, ca eu am arme la mine cu care pun legal jos pe oricine si chem politia, la o adica zic, sunt pregatit pentru orice situatie.
Eu nu umblu printre oameni de joasa speta, dar zic asa la o adica daca s-ar intampla.
Cea mai mare fatala greseala e sa-ti subestimezi adversarul! De aici si-o iau multi smardoi, ca nu-s pregatiti.
Eu la o adica zic "mda, poate sa ma faca el, nu se stie", dar pe toti ii auzi "eu ma? Il fac ma, il dreg ma...".
Nici unu nu-si pune problema ca ala poate invinge, ai sa auzi asta la multi tineri mai ales.
Ca zicea mama de ce m-am dotat, pai "pregateste-te de razboi ca sa nu ai razboi".
Am vazut om tanar care a batut un batran! Hoti de buzunare in autobuz care mizeaza ca nu esti pregatit si are cutit, etc, etc.
Scoti bani de la un bancomat, te urmaresc unii de la distanta, vin si iti pun cutitu in gat sa le dai banii, pot fi n situatii.
Mosotti.
Legea este blândă cu ei toți, infractorii, Proxeneți, pedofilii, hoți care sparg case și fură, puștani drogați care comit crime violuri fapte dezumanizate!, grave de tot!, de asta nu le mai este frică de nimic la ăștia legea și închisorile, pușcările, detențiele au devenit un loc de refugii/ o vacanță de sejur pentru ei toți, au de câteva ori mese pe zi! au telefoane să sune când vor ei pe cine vor ei, au paturi condiți! nu-i plouă nici nu le bate frigul la tâmplă! Ăștia atâta timp cât vor primi toate condițiile astea din partea la lege! Niciodată nu vor duce "dorul" la libertate! fiindcă matematica lor este fac o faptă și ies și tot " ei sănt jmechri" "valorile" "bombardieri"
În Europa nu-ți mai zic! Le dă și banii în pușcărie știu pe cineva! De la muncă omul a comis numai furturi imense și a dormit jumătate din toată viața lui numai prin pușcările din Europa omul a spus Adevărul că le oferea 3 mese pe zi numai mâncare de calitate superioară! Numai șnițele, șuncă, fasole bătută ciorbe homari, SomonFume, numai mâncare care îți trebuia buget serios să-ți permiți în libertatea atâta mese pe zi! 3 mese pe zi aveau! Și jumătate de lună îi punea la muncă! fi atent! Mosotti și le dădea banii! Pe card! avea și conturi iar când se eliberau aveau acces la toți banii care iau pus la muncă! în închisoare! Păi Mosotti spune tu ca ești mai mare ca mine și trecut prin viață mult mai mult ca mine! când toți infractorii ăștia proxeneți hoți criminali violatori bolnavi mintali care au fapte dezumanizate grav de tot! Au asemenea condițiile în închisori/pușcări cum să mai ducă ăștia lipsă de "libertate" când lise oferă mai multe condiții acolo decât în libertate! Păi ăștia toată viața lor vor face fapte după fapte și niciodată nu vor fi oamenii! fiindcă legea este în favoarea lor!
Este foarte bine că ai la tine Mosotti armă de autoapărare la noi, nici ziua nici noapte nu este sigur omul pe stradă! Uităte câte cazinouri pariuri sportive cu obsedați de păcanele există de au fost în stare să ia și banii cu camată numai să joace la apartele alea tâmpite au fost în stare uni să omoare oamenii nevinovați pentru viciile lor bolnave! nu mai este sigur pe stradă în ziua de astăzi deloc!
Legea este mult mult prea de tot blândă cu ei! De asta ei își permite toți să facă ce vor și când vor. Dacă nu lear mai oferi condițiile actuale legea! îți spune eu că se vor face oamenii! Uităte la toți Proxeneți interlopii cu câțiva ani în urmă care au făcut pușcărie! După ce au ieșit toți au ajuns să conducă sectoarele din București! exactă ce se întâmplă în backdat! nici poliția nu mai poate intra în anumite sectoare din cauza la toți primitivi care sânt în sate săte și omorea dacă te-ai uitat ca omul fără să vrei la el, te aleargă până te prinde și te bate!
Am stat 2 ani în București ăla eram la muncă în construcții dar ce este acolo este jale rău de tot Mosotti.
In SUA legile sunt dure si e acelasi efect, accentul trebuie pus sa nu mai ajunga oamenii asa, uite in Norvegia parnaia e hotel, si culmea, acolo sunt ei mai putini infractori pe 100000 oameni.
Nu trebuie pus sa faci pedepsele mai urate pentru ca ii inraiesti acolo. Trebuie sa se umble la cauza, in primul rand sa nu mai existe familii rau famate din care sa iasa asa oameni.
Si apoi se va schimba treaba.
La ce te refereai cu backdat?
Nu mai intra politia ca nu se vrea, daca ar vrea ar intra in toate sectoarele. Cum a facut Bukele in El Sarvador, a pus 10000 politisti si au arestat 2000 de mafioti din aia de care zici tu, bande, clanuri.
Scurt asa, ce e aia...ca nu intra ca..., nu exista.
Mosotti.
backdat= mafia! Am văzut un documentar bazat pe fapte reale! Unde o grupare de oamenii trăgeau cocoCola! Pe nas! droguri! și spărgeau Casele oameniilor băncile aveau Aka47, făceau! fapte grave! murdare! mizerabile! Ilegalități cu proxeneți! racolarea de minore!
Da, pentru ca exista interes ca aia sa faca asta, altfel nu ar mai face daca de sus ar veni o dorinta sa se rezolve problema.
Musolini era gata gata sa termine mafia italiana, dar pana la urma s-au rugat aia de el si s-au inteles.
Deci se poate, daca Bukele a putut, daca musolini era gata gata sa poata, se poate oricand.
Aia platesc politia, aia de sus de tot nu au interes ca nu ii deranjeaza pe ei, si aia e.
Ca daca vrea sa termine mafia, baga armata inarmata de razboi si tot ii sparge.
Si daca e nevoie trimit si altii trupe daca americanii ar vrea asta.
Tu confuzi anxietatea cu depresia. Cand te chinui sa faci pe dracu' in patru si sa-ti traiesti zilele de pe o zi pe alta, iti da stres. Si stresul pe o perioada lunga de timp, se transforma in anxietate, nu depresie.
Depresia e boala oamenilor care din prea mult timp liber, se plictisesc si ajung sa gandeasca negativ. Asta e de fapt depresia. O stare prelungita si cronica a plictiselii. Cand esti ocupat mereu muncind si avand grija de cei din jurul tau, nu iti permiti "luxul" de a avea depresie.
Omul din povestea ta avea dreptate, iar tu te-ai luat la bataie cu el ca sa dovedesti ce?
Data viitoare cand incerci sa iti fortifici punctul de vedere, fa un pic de cercetare sa stii si tu despre ce vorbesti. Tu ai confundat din start doua boli psihice care sunt foarte diferite.
Anxietatea = boala omului stresat care se chinuie pana devine paranoic in subconstient
Depresia = boala omului care freaca menta prea mult pana ii vin ganduri nasoale din lipsa totala a unui scop, sau in lipsa totala de ambitie.
Oamenii spun ca depresia nu exista pentru ca ei considera ca sunt multi oameni care folosesc termenul de depresie foarte usor si poate fi folosit si ca o scuza.
Iti dau un exemplu, un copil care ia o nota proasta si e certat de parinti, nu poti spune ca are depresie precum are un om care, de exemplu este sofer de tir si a facut accident si a omorat cateva persoane nevinovate si nu mai poate trai, nu mai poate manca, nu mai poate face nimic din cauza asta.
Sigur si elevul care ia o nota proasta sufera si are o problema, dar depresia e atunci cand nu mai exista niciun motiv sa mai traiesti si nu mai vrei sa simti nimic, nici durere, nici placere, nici entuziasm, nimic.
Daca te uiti atent in ochii unui om cu adevarat depresiv o sa vezi ca nu mai e absolut nimic acolo, doar intuneric, mult intuneric.
Nu intleg de ce ai insistat sa ii bagi dreptatea pe gat? Eu cu astfel de oameni nici măcar nu ma angajez în cea maii mica discuție. Își spune opinia și acolo o îngrop. Asta pentru sănătatea mea mentala, ca tot vorbim de depresie.
Cheers
Păi FreddieM.
Cum să nu? Mă enervez el când el tot timpul face "glume" bolnave la adresa oameniilor! El a avut si alte altercații cu mai mulți oamenii de la muncă și tor el era vinovat! Fluieră după femei și fetele le face gesturi urâte rău de tot! Nouă la bărbați face mișto pe seama noastră! Cu orice! este cel mai nenorocită fință de om din fabrică și tot timpul se leagă de mine! mă înjură în Sârbă și eu știu câteva cuvinte de ale lor mizerabile! La câte ma înjurat el de fiecarea dată! Misa loat de toate comportamentele lui de Psihopat! Altfel nu-l pot considera sau vedea.
Oricum el are cele mai multe abateri la locul de muncă cât de curând va fi demis definitv! Are mult mult abateri din partea femeilor și fetelor care făcea "glume" ieșite din comun rău de tot la adresa lor, + el le agresa verbal pe multe dintre ele le făcea toată felurile!
Își bătea joc de oamenii care avea depresie la muncă! El sa repezit la mine! I-am spus ca omul doar! Atât te comporți inadecvat vârste tale și deja începuse să-mi injure de părinți mei tot cei vinea lui! După când mi-am dat seama că este și agresiv l-am lăsat în pace după tot el! A venit și m-a lovit cu pumnul la spate și vroia să mă strângă de gât! Sau băgat colegi săne despartă!
Oricum cât de curând toată firma spune că-l vor da afară! El a început! El își bat joc de oamenii nevinovați tot timpul!