| GoldenZenith a întrebat:

Dragi bărbați/băieți, cum percepeți voi femeia?
Dragi femei/fete, cum percepeți voi bărbatul?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

O percep ca mama,sora,prietena, amica, iubita, viitoarea mama a copiilor mei, o fiinta care isi poate aduce fericirea in viata ta sau suferinta

48 răspunsuri:
| GoldenZenith explică:

Drăguț. big grin ai uitat de "mașină de spălat".
P.s nick-ul tau e profund

Răspuns utilizator avertizat
| Speed99 a răspuns:

So many dish-washers...

| GoldenZenith explică (pentru Speed99):

I love You too

| Freya1 a răspuns:

Ca pe iubit.sot,prieten,viitor tata al copiilor mei, un sprijin la nevoie, ajutor de baza

| Speed99 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Yep, stiu.

| dynemo a răspuns:

Ca varianta mea feminina

| LoveSleep a răspuns:

Unde ești, Bacemi, am venit doar să-ți văd răspunsul.

| Xelon a răspuns (pentru LoveSleep):

Vad ca esti avertizat, ce ai m-ai facut laughing))?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

SI eu laughing

| oprescudorin11 a răspuns:

Barbatul este altul fel decat femeia. Amandoi pot procrea!
Oricat de imbecili ar fi, se intalnesc ca mustele la rahat, si-o trag si apoi mai avem peste 18 ani alte femei si alti barbati.
la fel de prosti si usor de manipulat!

| LoveSleep a răspuns (pentru Xelon):

Am început o banană din celălalt capăt și ăștia m-au și suspendat.

| JJ227 a răspuns:

Femeia pentru mine, e persoana care se bucura de fiecare clipa pe care o petrecem impreuna, se bucura de lucrurile marunte, ii place sa petreaca timp cat mai mult cu mine, si ii place sa se rasfete cand suntem amandoi. In plus de asta, imi place sa fie cu capul pe umeri si sa stie sa abordeze orice situatie! In mare, cam asta inseamna femeia pentru mine (iubita) cred ca la asta voiai sa ajungi.

| Xelon a răspuns (pentru LoveSleep):

Pffaaii,si eu care ma gandeam la cine stie ce atrocitati...

| Ascension a răspuns:

Eu nu percep pe nimeni dupa sex ci dupa caracter. Dar daca ar fi sa zic... Nici nu stiu cum sa ma exprim dar pe scurt: ''Trebuie sa ne completam intr-un fel sau altul, barbatul este la fel de important ca femeia si invers''.

| anonimg a răspuns:

Depinde de cum ne-am educat sa-i vedem pe oameni.
Daca vad femeia prin ochii lui Dumnezeu, ca o fiinta pentru care El Si-a dat viata, atunci voi vedea chiar si in ce-a care are personalitate mai slaba... -ma voi vedea pe mine. Voi face din ea ceea ce ea nu poate sa faca singura; o voi ridica acolo unde ea nu poate sa ajunga singura. Si lucrul acesta nu este de folos doar ei; lucrul acesta este singurul ce ma va face pe mine cu adevarat barbat.

| CleanHeart a răspuns:

Inalt,frumos,bogat,inteligent,glumet,imbracat la 4 ace, glumesc sa fie cum a fi conteaza sa imi placa mie si ochilor mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar o prietenie, nimic mai mult. happy