| Alexxe a întrebat:

E mai bine sa fii singur? Decat sa fii intr-o relatie?

Răspuns Câştigător
| madycumada a răspuns:

Bunahappy
Este bine sa fi intr-o relatie pentru ca ai pe cineva alaturi, care te sustine si te iubeste dat care tot odata sa iti acode si libertate, sa nu fie sufocant/a.
Este bine sa fi si singur pentru ca nu suferi din cauza parterului/partenerei ( asta nu se intampla mereu).
Deci dupa parerea mea este bine si sa fi singur si sa fii cu cineva ( daca merge relatia cu atat mai bine).
Pa Pa!

3 răspunsuri:
| maduts a răspuns:

Depinde daca relatia merge bine atunci si tu te simti bine, daca nu, e mai bine singur sau singura.

| SexyGirlDulkik a răspuns:

Dupa parerea mea e bine sa fii intr-o relatie, dar libertatea care ti-o acorda singuratatea este si mai buna. Depinde de baiatul/fata cu care vrei sa intemeiezi o relatie. Daca merita cu adevarat si esti sigur ca nu o sa te faca sa suferi... drum bun in relatia tawinking.

| alli_6154 a răspuns:

E mai bine sa fii singur pentru ca poti fii mai liber si nu suferi atunci cand esti singur, cand esti intr-o relatie se poate termina oricand, poti fii inselat, poti suferii foarte mult. Acum tu faci ce vrei eu ti-am zis parerea mea din proprie experientawinking

Întrebări similare