Poti sa raspunzi cu:"Nu multumesc"
Pana la urma cel care le imparte va gasi cui sa le dea
Nu. Dar totuşi mi se pare de bun simţ să le iei, chiar dacă le arunci la primul coş de gunoi.
Nu, nu te obliga nimeni sa le primest
dar mi se pare mai ok daca le iei, chiar daca nu te intereseaza si le arunci
Nu am nimic cu pliantele comerciale. Le iau si le studiez sa vad despre ce e vorba. In plus ajut omul care le imparte sa castige un ban dupa ce sta cu capul in soare. In schimb nu iau pliante de la pocaiti. Luam mai demult din politete dar nu era suficient ca trebuia sa stau sa le ascult povestile si sa le raspund la intrebari ceea ce ma enerva. Am devenit mai tupeista si ii refuz politicos.
Nu, de ce ar fi? Uneori nu le iei ca nu ai timp sau ai o stare aiurea. Dar cum a zis si Silvia le iei din bun simt sa-l ajuti pe respectivul, chiar daca le arunci.Bafta.
Ar trebui sa nu le refuzam, pana la urma ajutam pe cineva sa faca niste bani. Eu incerc sa nu mai refuz, gandindu`ma ca eu daca eram in locul lor m`as simti cam nasol sa vad ca lumea ma refuza. Eu cred ca nu e prea greu sa intinzi mana si sa iei un pliant, pe care poti foarte usor sa-l arunci dup`aceea.Nu cred ca e neaparat o fapta rea sau urata... dar ar trebui sa nu ne gandim numai la noi. Unele pot contine lucruri interesante care, aparent, nu te incanta, dar dupa ce le citesti un pic iti pot schimba parerea. Peace!
Nu, nu e o fapta rea dar sa stii ca toate sunt cu scop informativ si ar trebui macar sa le "rafoiesti" putin pentru ca majoritatea iti pot fi de ajutor.
Take care:*
Si eu am facut o chestie genu, adica trebuia sa impart pliante si nu era asa mare chestie daca nu lua un piant prima persoana pe care o vad, si sincer era mult mai enervant cand oamenii le luau si le aruncau sub nasul meu.
adica faci cum vrei, daca crezi ca te intereseaza, ia-l, da daca nu, no problem, le ia urmatoru, care poate chiar vrea.
Chasmere întreabă: