| 5SOS a întrebat:

Este adevărat 'când esti bun esti luat de prost'? Daca da, de ce? Mie mi s-a întâmplat de multe ori.

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

Dacăești bun cu cine nu trebuie da, ești luat de prost. Dar am ajuns la concluzia că cei care sunt luați de proști pentru că au fost buni cu cine nu trebuia, chiar merită asta. Să te învețe minte să nu mai ai atât de multă încredere într-un om.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate sa profite de tine in orice moment de aia, mai bine al naibii si cu putina incredere in dusmani.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Pentru că oamenii sunt tentaţi să profite de bunătatea care li se oferă pe tavă.
Nu trebuie să fii nici bun, nici rău, ci să-ţi păstrezi rezerve din toate punctele de vedere, să găseşti un echilibru.
Baftă!

| Doηηa a răspuns:

Da,este adevarat.
Pentru ca iti gaseste punctul tau slab si stie cum sa se foloseasca.

| Musique a răspuns:

Nu e adevărat.
Trebuie să fi bun cu toată lumea, și și mai bun cu cine merită.
Baftă!

| fadnox a răspuns:

Adica spui ca ti s-a intamplat si vrei sa vezi daca a fost asa cu adevarat
nu-i o chetie generala, daca nu stii sa apreciezi un lucru bun, primit nu iti trebuie

| HardCore7750 a răspuns:

Pai asa zic unii, ca le pare rau ca esti bun, fac asta ca sa iti fie ciuda.

| Mădălllinna a răspuns:

Daca esti bun esti bun tot timpu(cam asta spune Tolstoi) deci esti bun si cand lumea e rea cu tine si nu merita sa fii bun cu ea…iar dupa cum spune dl Wilde, bunatatea o daruiesti mai ales celor de care nu iti pasa, asadar esti bun tot timpul si ceilalti cred ca nu iti pasa de ei si ca au dreptul sa fie rai ca tie oricum nu iti pasa si ca oricum vei fi bun. Din ultimele doua vorbe de duh, mai deducem si ca atunci cand suntem buni, suntem rai cu noi(vezi partea cu facere de bine) si ca suntem luati de prosti…ultima concluzie : Daca esti bun, esti prost, esti rau cu tine si nepasator cu altii….

| nowar a răspuns:

Naiba stie de ce...meh. chiar si eu ma intreb. Poate pentru ca, acei oameni nu stiu sa aprecieze ceea ce faci pentru ei si nu meritau nimic de la bun inceput.

| vatasanumaria a răspuns:

Pentru ca lumea este rea nu buna