Mergi la directoru liceului si spune-i ca iti vorbeste ca ciobanu sa il traga la raspundere
A intrat diavolul in tine? Bwuahahaha! Incearca sa nu-l bagi in seama cand iti mai spune asta. Poate glumeste, sau poate are o fixatie pentru muzica rock, aici sunt mai multe variante. Daca nu-ti place religia ai ales o decizie ce te favorizeaza.
Nu-l lua in seama la astfel de chestii, poate ca el considera rock-ul a fi un cult satanist, iar tu fiind o rockerita ii tii piept in dezbateri si asta a provocat totul!
E suspecta altitudinea dascalului tau vizavii de elevii sai.Dar vezi tu... sunt profesori si profesori!
Discuta cu parintii tai.E bine sa ai si martori.Intotdeuna discutiile intre adulti se vor purta la alt nivel.
Cred ca e nebun, vreo doua luni ignora-l, sa vedem ce se intampla. Apoi, ramane posibilitatea unei plangeri semnata de mai multi.
Hey!
In primul rand proful tau de religie este vai de capul lui daca spune asa ceva. Nu il baga in seama. Sincer, mai bine ca nu faci religie. Si eu m-as fi retras daca as fi avut un profesor absurd ca acesta.
Nu ii baga in seama! Aceste persoane nu iti merita atentia!
Daca zambeste atunci te tachineaza, daca nu atunci este grav, are o problema cu capul.
Succes!
un citat din Biblie „cu masura cu care judeci vei fi judecat" - daca el isi permite sa iti spuna sentinta si sa te condamne, ca vei merge in iad de exemplu, sa isi aminteasca asta
si bravo tie ca ai renuntat sa mai mergi la ore de religie *brofist* am renuntat si eu de vreo 2 ani
desi is crestin, nu is de acord cu povestile de groaza cu care mint oamenii. Erau lucrari unde spuneau ce chinuri si pedepse is in infern, cica spanzurati de unghii, limba si numai prostii ale unor oameni care au avut „viziuni" si au fost ei acolo
Lasa, mai bine asa
Tare as vrea sa vad cu reactioneaza profa de romana, atunci cand faci asemanator.
Daca profesorul spune asta, raspunde-i cu tact.
Pune-ti niste letile de contact negre, astfel incat sa nu ti se mai vada albul ochilor. Fa in asa fel incat sa nu-ti vada ochii cand va intalniti, uita-te in jos sau in alta parte. Apoi, cand trece pe langa tine si spune "Diavolul" incepe sa strigi in gura mare ca te-a violat cu o seara inainte!
Oameni si oameni, ce ai facut tu e alegerea ta si el ar trebui sa stie asta.
Dar de ce ai ramas cu "sechele"?
Proful tau sufera de o boala numita religie ingnora-l. Probabil tremura in paturica cu gandul ca vine bau-bau sa ii ia lada cu aur.
Mai asa te adresezi tu copilului lui Lucifer? Trebuie sa ii zici Luci junior
Luci e mana mea dreapta, n-are el asa copii.
Ii grija ce faci cu mana dreapta
"Luciiii, am fost descoperiti!"
*fug amandoi in Canada*
Sa imi aduceti si mie niste ulei de artar sau trimit elanii mosului dupa voi.
*Arunca o halca de carne spre el*
Multumeste-te cu asta.
Ce fel de carne e?
Pui.
Pui de T Rex?
Pui de RAY26TM.
Oameni spalati pe creier. Daca te-ai retras de la religie a fost alegerea ta, nu lasa sa te afecteze tot ce ii vine pe gura.Incearca pur si simplu sa-l ignori si sa arati indiferenta. Oricum, daca faci asta s-ar putea sa te lase in pace dupa un timp.
Dupa parerea sa, copiii trebuie sa faca religie, sa fie de partea lui Dumnezeu.Prin aceste cuvinte, acesta incerca sa te aduca din nou pe drumul cel bun.Nu cred ca o face cu rautate! dar daca esti de alta religie, ii poti explica acest lucru.
Da bine zis sa stii ca merge daca ai si cateva dovezi sau inregistrari, da da da.
Nu exista director? Da-l in pusca mea de prost...nu te numesti profesor de religie daca le faci asa ceva simplilor elevi!
Este alegerea ta daca faci, sau nu, ora de religie...
Spune-i cand te intalnesti:,, Fara suparare, nu stiu care dintre noi este aliat cu diavolul...eu, sau dumneavoastra, care vorbiti de el"
Da-l in... Nici eu nu cred in Dumnezeu, sunt ateu. Si Cand am spus asta in clasa lumea era ceva de gen, Doamne fereste, Satanist. Profesorul era calm dar bate apropouri la ora de religie.Vai ca nu stiu ce ca atacurile teroriste au fost din cauza oamenilor ca s-au lasat de credinta. Frate, lasa-ma sa imi traiesc viata nu sa ma chinui sa ajung in "Rai".
In primul rand a fost alegerea ta.
Retragandute de la ora de reliogie nu inseamna ca nu ai credinta in Dumnezeu,sau ca nu urmezi calea binelui.
In al doilea rand un profesor de religie trebuie sa invete viitoarea generatie calea Domnului,calea binelui,calea sfinteniei. Daca el a putut sa vorbeasca despre D... in fata copiilor, si mai rau sa il faca pe unu asa, care el trebuie sa ii invete despre Dumnezeu, nu isi merita dreptul la catedra.
Daca nu te superi, vreau sa iti pun o intrebare, daca vrei sa imi raspunzi, bine : Ce anume nu te atrage la ora de religie?
Sa sti ca e buna intrebarea!
Multumesc! Incerc sa privesc problema ei din punct de vedere ca al unei prietene, al unei incepatoare de liceu si mai important din punct de vedere al unui viitor psiholog (multi spun ca nu e o meserie cautata, dar atat timp cat eu fac ceea ce imi place).
Cred ca ar trebui sa-l ignori ori cum nu toate tarile au religi crestine asa ca asta inseamna ca vrea sa te convinga sa revi la religia ta
AlinMariana întreabă: