Întrebare recomandată | xxCargoXXII a întrebat:

Eu m-am retras de la religie pentru ca nu-mi place si nu ma atrage, plus ca in scoala gimnaziala am ramas cu sechele de la fostul prof si nu mai fac din a 6-a.Si pentru ca nici la liceu nu fac, profu de religie a inceput sa bata apropouri la adresa mea si imi spune ca a intrat diavolu in mine si ca ma aliez cu SATANA.e dus cu capul.
INTREBARE:Ce sa fac ca nu stiu, cand ma intalnesc cu el pe hol da din cap si zice big grinIAVOLUL >>ASTA

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Reclamă-l! Să-şi ţină demenţa departe de tine!

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru johnbucuresti):

Da bine zis sa stii ca merge daca ai si cateva dovezi sau inregistrari, da da da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru justGirl19):

Sa sti ca e buna intrebarea!

| Idkidk a răspuns:

Da, îl poţi reclama, chemi parinţii la şcoală, asta e, rezolvi tu.

| justGirl19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc! Incerc sa privesc problema ei din punct de vedere ca al unei prietene, al unei incepatoare de liceu si mai important din punct de vedere al unui viitor psiholog (multi spun ca nu e o meserie cautata, dar atat timp cat eu fac ceea ce imi place).

| Idkidk a răspuns:

Sper să nu îţi mai zică aşa.

| Andrei2991 a răspuns:

Da-l in... Nici eu nu cred in Dumnezeu, sunt ateu. Si Cand am spus asta in clasa lumea era ceva de gen, Doamne fereste, Satanist. Profesorul era calm dar bate apropouri la ora de religie.Vai ca nu stiu ce ca atacurile teroriste au fost din cauza oamenilor ca s-au lasat de credinta. Frate, lasa-ma sa imi traiesc viata nu sa ma chinui sa ajung in "Rai".

| Georgiana_Amalia_1996 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-l ignori ori cum nu toate tarile au religi crestine asa ca asta inseamna ca vrea sa te convinga sa revi la religia ta

| minrest a răspuns:

Cred ca e nebun, vreo doua luni ignora-l, sa vedem ce se intampla. Apoi, ramane posibilitatea unei plangeri semnata de mai multi.

| VelaJohnny a răspuns:

happy un citat din Biblie „cu masura cu care judeci vei fi judecat" - daca el isi permite sa iti spuna sentinta si sa te condamne, ca vei merge in iad de exemplu, sa isi aminteasca astawinking si bravo tie ca ai renuntat sa mai mergi la ore de religie *brofist* am renuntat si eu de vreo 2 ani big grin desi is crestin, nu is de acord cu povestile de groaza cu care mint oamenii. Erau lucrari unde spuneau ce chinuri si pedepse is in infern, cica spanzurati de unghii, limba si numai prostii ale unor oameni care au avut „viziuni" si au fost ei acolo straight face
Lasa, mai bine asawinking

| dorin1990 a răspuns:

Nu se poate numi profesor