| dbigiu84 a întrebat:

Eu sunt la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Oradea(clasa a 5-a).Ma gandesc sa ma mut din clasa a 6-a la LPS din urmatoarele motive:Ore prea multe, profesori severi(cativa) si 2 colege idioate de genul: dau vina pe noi si mint ca facem ceva, ne parasc, sunt nesimtite primim mai multe teme din vina lor tot vorbesc in timpul orei adica zice profesoara ceva si ea raspunde asa ca are chef si e foarte deranjant si se baga in orice. Oricum, dezavantajele sunt:sunt doar 2 clase de a 5-a si daca ar fi banchetul de a 8-a as vrea sa-l fac cu colegii mei ca in afara de idioatele alea 2, restul sunt ok si chiar mi-s prieteni, cativa profesori sunt foarte buni si calmi si cel mai bun prieten e acolo in scoala unde sunt.Nu vreau sa ma despart de colegii cu care am stat 6 ani ( cu tot cu clasa 0) dar nici sa ma doara capul de la atata scoala si invatat.
Astept pareri! Daca sunteti in situatii similare sa lasati un raspuns.

2 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

rolling on the floor laughing în clasa a 5-a ore prea multe?! Nu cred ca ai mai mult de 5-6 ore maxim pe zi. Atunci la lucru ce o să faci când o sa ai și 8 ore?!
Materia e aceeași peste tot, la fel și numărul de ore.
Nicăieri nu sunt colegi sau profesori "perfecți".

| dbigiu84 explică (pentru Catrice):

Ideea ca la a 5-a s-a maritat programul cu 2h si la a 6-a la fel, foarte nasol.Si nu e nevoie de profesori perfecti, dar unii i-ai numi chiar draci, la LPS Fratele meu e a 7-a si sta 3 zile pana la 1 si restul pana la 12, din care 3 ore de sport, sta mai putin ca mine.