anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista oamnei pe care nu indraznesti sa-i ataci, fiindca ei se ascund in murdaria lor proprie! valabil pentru stie el cine

Răspuns Câştigător
| Orannginna a răspuns:

N'or sa vada nici lumina din cauza acestei mocirle. Timpul le rezolva pe toate...nu are rost sa-ti bati capul cu astfel de persoane. happy

12 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Eu?! Iar eu?! Ohh nucrying.
Fa-mi cu mana daca nu sunt eulaughing.

| Flav a răspuns:

Cine te-a mai suparat mai NicuNebunu?
Am si eu cateva vorbe daca-mi permiti sa le spun aici :
Cu unii nu merita sa te bagi in noroi sau sa ii ataci. Daca te bati cu nebunii, lumea s-ar putea sa nu faca diferenta.
Si alta pe care le-am zis-o la multi de pe site : ''lasa-i sa vorbeasca...''hee hee
Rabdare, rabdare, rabdare ( parintele Cleopa) ...este timp pentru toatehee hee

| Vizitiul a răspuns:

Zise Nicu si mai lua o gura din bordura.

| Vizitiul a răspuns:

Nebundupatine-zine tu mah ca sti mai bine, vena pe... din fund vine, nu?

| juniper a răspuns:

Nu merita sa te murdaresti pentru nimeni, aia vor doar sa te provoace, ignora-i si o sa se plictiseasca.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@nicunebunu :-s eu te-am atacat? :-s jur cu mana pe inimioara ca eu n-am facut asa ceva straight face.
...big grin noi suntem amici buni nuuu? big grin happy

| lifeForJesus a răspuns:

Nu știai ca...citez: Răzbunarea e arma prostului?hee hee

| lifeForJesus a răspuns:

OK! Facem pace? Recunoaște ca ai greșit și e totul ok! Si eu greșesc și nu e o rușine sa recunosc! TPU ar trebui sa fie o familie pentru noi! Nu sa ne certam ca prosti! Ce zici? In caz contrar îl pun pe pichi(e câinele meu de la avatar. a avut o zi prosta) pe tine!hee hee Ps: sper ca ști de gluma!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Niciodată nu o să recunoască în ce mocirlă stau!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti fi linistit. Dupa numele tau nu cred sa indrazneasca cineva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de ce trebuie sa ataci tu alți utilizatori! E frumos ce faci?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avem oficial un nou frustrat pe site, sau doi(ori e acelasi user cu doua conturi) hai baga si la mine un stupid sa nu-ti iesi din mana.
Stai fara grija ca nu e nevoie sa ataci, se ataca singuri cu neputinta lor de a spune ceva si daca iti aduc injuri si scot la iveala anumite defecte sa stii ca alea sunt reflexiile lor aruncate asupra ta... te-ai linistit?happy bye