N'or sa vada nici lumina din cauza acestei mocirle. Timpul le rezolva pe toate...nu are rost sa-ti bati capul cu astfel de persoane.
Cine te-a mai suparat mai NicuNebunu?
Am si eu cateva vorbe daca-mi permiti sa le spun aici :
Cu unii nu merita sa te bagi in noroi sau sa ii ataci. Daca te bati cu nebunii, lumea s-ar putea sa nu faca diferenta.
Si alta pe care le-am zis-o la multi de pe site : ''lasa-i sa vorbeasca...''
Rabdare, rabdare, rabdare ( parintele Cleopa) ...este timp pentru toate
Nu merita sa te murdaresti pentru nimeni, aia vor doar sa te provoace, ignora-i si o sa se plictiseasca.
@nicunebunu :-s eu te-am atacat? :-s jur cu mana pe inimioara ca eu n-am facut asa ceva .
... noi suntem amici buni nuuu?
OK! Facem pace? Recunoaște ca ai greșit și e totul ok! Si eu greșesc și nu e o rușine sa recunosc! TPU ar trebui sa fie o familie pentru noi! Nu sa ne certam ca prosti! Ce zici? In caz contrar îl pun pe pichi(e câinele meu de la avatar. a avut o zi prosta) pe tine! Ps: sper ca ști de gluma!
Avem oficial un nou frustrat pe site, sau doi(ori e acelasi user cu doua conturi) hai baga si la mine un stupid sa nu-ti iesi din mana.
Stai fara grija ca nu e nevoie sa ataci, se ataca singuri cu neputinta lor de a spune ceva si daca iti aduc injuri si scot la iveala anumite defecte sa stii ca alea sunt reflexiile lor aruncate asupra ta... te-ai linistit? bye
nyoentox2002 întreabă: