| gellalbie4ever a întrebat:

Hei TPU.

Îmi place să fac Role-play.
Să faci roleplay înseamnă să joci un personaj creat de tine sau care deja există într-o lume fictivă creată de tine sau de către altcineva.

Și am făcut o mică/mare boacănă:

I-am tot spus unui tip pentru o perioadă lungă de timp despre unele din ideile mele de Role-play și ieri acest "tip" a avut această "idee genială" de a crea un grup de "Role-play" pentru că nu voia să joace mai mult de un personaj și eu se presupune că trebuie să le fiu 'lider' și să joc marea majoritate a personajelor fiindcă nu s-au putut găsi destui ca să acoperim totul și restul vrea doar câte un personaj și mie frică să nu o dau în bară pentru că sunt o amatoare care se folosește de "Role-play" pentru a învăța despre oamenii și lumea de afară de care aparent nu pot scăpa.

Și chestia e că am tot grăbit ieri pe toată lumea în timp ce încercam să fiu "gazdă bună" și acum nu mai pot da înapoi fiindcă dacă nu fac bine e în joc reputația mea de "roleplayer". Iar acum nu o pot da în bară. Că e practic limba mea natală și membrii grupului sunt practic primii și probabil ultimii oameni cu care voi mai putea face Role-play. VREODATĂ.

Iar eu nu înțeleg oamenii deci ce ar trebui să citesc ca să par sociabilă? Și cam ce fel de personaj ar trebui să joc?

1 răspuns:
| Celcestietot a răspuns:

De fapt, funda nu o sa vada nimeni care iti comenteaza :

https://www.tpu.ro/......lay-si-as/