| minime3 a întrebat:

Hello! Credeti ca o femeie tanara trebuie sa aiba multe haine (elegante), nu stiu rochii lungi, rochii scurte etc, sau doar strictul necesar? Voi cum vedeti treaba asta cu hainele domnilor? Apreciati cand vedeti ca intr-o vacanta femeia are tinute pentru fiecare zi?! Nu stiu daca sa mai dau multi bani pe haine, sau mai degraba pe creme pentru ingrijirea corpului? Caci pe toate deodata nu le pot avea, nu sunt vreo milionara...dar oricum, am investit destul si in haine. Asadar, opinii?

6 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

O părere pur subiectivă,îngrozește-te de caracter,atitudine, comportament.
Vezi tu,da,e bine sa ai o garderoba variata și să te simți bine în propriul corp,dar daca nu lucrezi și ce am menționat mai sus,cam degeaba.
Haina nu face pe om, niciodată! Plus că cineva când vrea sa se combine cu tine,nu se va uita la cate haine ai,ci la cum tratezi persoana de langa tine,cum ii tratezi pe cei din jurul tau, cum vorbești și așa mai departe.
Așa că, din viziunea mea, pur subiectivă, as prefera o femeie cu strictul necesar, dar care știe să mă iubească.

| minime3 explică (pentru Hyperion7):

In vremurile acestea "pe repede inainte", oamenii nu mai au atata rabdare pana iti cunosc adevaratul caracter. Iti pun o eticheta de la prima vedere, si daca la o prima vedere nu ii faci o impresie placuta masculului, nu stiu, poate dupa felul in care porti o rochie, dupa cum iti sta parul coafat sau nu, dupa cum mirosi, nu creezi o conexiune. Atatea si atatea femei, care mai de care mai frumoase, mai bine imbracate, concurenta e mare. Trebuie investitie si aici, si te mai miri ca femeile alearga dupa cariere si bani. Nu stiu care mai e adevarul, sau cum ajungem la el.

| Hyperion7 a răspuns (pentru minime3):

Înțeleg ce spui și da,societatea în care trăim e in mare parte superficială,dar sa fim optimiști totuși.
Majoritatea care te vor țiplă la prima întâlnire și atât, aia nu vor căuta ceva serios cu tine, ci vor căuta puțin sex și atât.
Eu inca sunt optimist în privința oamenilor care pun preț pe caracter, dar se găsesc destul de greu prin mulțimea asta superficială.
Na, dacă tu vrei sa pui totuși accent pe ceva, pune pe haine măcar.

| minime3 explică (pentru Hyperion7):

Cam asa e! Eu vreau sa pun pret pe ambele! Multumesc pentru pareri! Zile senine!

| Hyperion7 a răspuns (pentru minime3):

Zile senine și ție-ti doresc!big grin

| Kufu95 a răspuns:

Doar dacă se așteaptă, să îi cumpere unul hainele când are ea chef, atunci chiar e problemă, e over pentru ea, dar dacă își cumpară cu banii ei, poate să aibă câte vrea.