nony
| nony a întrebat:

In Biblie spune:Cand cineva iti da o palma, intoarce si celálalt obraz.Eu nu sunt de acord cu asta(Scuza-ma Doamne big grin).eu ii dau 3. Voi ce a-ti face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

II dau doua palme pentru ca Dumnezeu ne zice sa fim darnici big grin

15 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Depinde de situatie happyDumnezeu nu are nici un pacat.Tocmai de aia a sp asa. El nu v-a gresi niciodata.Noi suntem pacatosi si mereu vom gresii.winking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Si eu cred, in functie de conjunctura ca a-s face la fel ca tine, imi place sa raspund cu aceeiasi moneda.

nony
| nony explică:

Pentru @Aminadab.Eu cred ca e bine sa raspunzi la o provocare. Dar ai bagat niste extreme aici.Eu n am vorbit de crime, sau alte fapte mai grave.Ma refeream la modul general sau ipotetic.De extonguerietena te-a inselat.Bun.Acum ce faci? Stai cu mainile in san, sau te gandesti sa-i raspunzi cu aceiasi moneda? Probabil ca tu ai pleca capul si ai trece cu vederea. Dar eu nu. Ii raspund cu aceiasi moneda. poate chiar mai rau.Pentru ca daca sunt om cu tine, tu de ce esti jigodie? .Si inca ceva.Eu nu cred ca razbunarea este arma prostului si cred ca este arma cu care lovesti oamenii proastiwinking

lolita
| lolita a răspuns:

Eu ii dau un pumn rolling on the floor

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu cam asta fac... Am ajuns la concluzia ca sunt anumite tipuri de oameni care chiar nu merita nici un pic de efort din partea mea... Trec mai departe... Ii las in pace. Atata pot ei... nu am ce sa le cer... Doamne ajuta-i!

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Eu nu i-as da ocazia sa ajunga palma lui pe obrazul meu.

| BUBULINA a răspuns:

Dar asta o spune Iisus

Răspuns utilizator avertizat
| Sounds.of.Music a răspuns:

As da inapoi insutit...acu depinde... daca da mama(cam rar).nu dau inapoi. daca da alta persoana.laughinglaughing. dau inapoi

| verona333 a răspuns:

As mai include pe linga palme si citeva picioare ca sa nu se piarda timpul inzadar desigur daca nu ai cu cine vorbi, dar solutia o gasesti depinde cit de educat esti, dar cu unii oameni cu vorba nu-i potolesti atunci se rup apele si poti folosi ceti cade la indemina...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nony nu cred ca un om trebuie sa se lase calcat in picioare. dar cand raspunzi la violenta cu violenta e ca atunci cand bagi paie pe foc. daca-mi da unul o palma s-ar pute sa tac si sa plec. dar daca vrea sa ma omoare? sau referitor la; daca cineva vrea sati ia haina, dai si camasa. daca este hot, talhar, i le dai nu? ramai in viata. dar daca te opui te si omoara te si dezbraca nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi in povesti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu dau cu palma rolling on the floor
BRO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am luat destule palme, nu credeti ca a venit timpul sa ne si aparam?
mai ales femeia pentru anii de penitenta, umilinta si mocirla in care ne-a tarat biblia, citit destinul femeii de-a lungul secolelor.

| Angeloxd a răspuns:

Am facut exact cum a scris in biblie cu mama si s-a potolit.
Violenta naste violenta.
Dumnezeu zice:Nu raspunde la rautate cu mai multa rautate.
(Dont respond to evil with more evil)