| hypothesis a întrebat:

In general, nu ascult manele. Nu stau linistit si dintr-odata zic:"ia, sa ascult eu niste manele". Insa, deseori sunt invitat si particip la anumite evenimente/petreceri, unde, evident, se baga si acest gen muzical. Nu-s genul care sa ascult, dupa cum am zis, dar nici genul fundamentalist care asculta diverse si este total impotriva astora. Deci, la o patrecere sau intr-un loc specific, ce faceti? Iesiti la dans? Daca va invita o tipa/un tip?

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu dansez (aproape) nicaieri.
Si atunci cand se intampla sa dansez, o fac pe piesele care ma binedispun. S-a intamplat sa fie manele, chiar si populare. Atmosfera conteaza.
Dar, cum am mai spus, rareori am dispozitia necesara pentru a dansa. De obicei ma rezum la betie si discutii filosofice, sau caterinca.
A, si vis-a-vis de ascultatul manelelor, am mai mers in cluburi de manelisti, si uneori (mai ales daca aveam hiperactivitate-alcoolica-rupere de poo'la de cei din jur), mi se facea sila de taranimea aia, si plecam indiferent cine vine cu mine. Nu plecam acasa, ci in alte locuri, in care consideram ca ma voi simti mai bine.

| syd a răspuns:

"Ma bag in mixer fortat
Sa mai schimb vibe-ul rasuflat"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-am mai zis, nici gândul că aș putea să f** nu m-ar face să mă bâțâi ca un retardat pe muzica aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceeee?! Eu spun passs, dacă ar fi cazul.

| Foxyyyy a răspuns:

Exista si petreceri unde nu se pun manele, probabil multi nu o sa creada asta rolling on the floor. Nu, nu ies, nu ma vad dansand pe asa ceva.