Mmpai..incearca sa nu mai dai importanta acestor intrebari legate de,, outfiturile lor''.![]()
Lasa-le pe ele cu hainele lor.
Raspunde la intrebarile la care iti face placere sa raspunzi.Zic
Tu ai avea nevoie de niste sfaturi in materie de haine.
hainele conteaza. uita-te in oglinda mai des
Ai punctat bine. Ai dreptate!
Intr-un fel sunt de parere ca si,, toalele" conteaza! Eu in ce-a mai mare parte a mea port costumul, negru cel mai des. Nu conteaza ca sunt la scoala sau afara. Mereu pun o capasa, pantofi, cravata, sacou samd.
Costume pentru scoala.
Costume pentru afara.
Pe mine m-a ajutat mult acest aspect.
Inclusiv cand am avut de rezolvat o problema, altfel se uita la mine daca ma vedea ingrijit, educat, etc.
Ce pui pe tine este foarte important, este important sa adpti o postura serioasa si dreapta, sa nu vorbesti,, peste" celalalt.
Aceste lucruri dupa parerea mea cel putin, sunt foarte, foarte importante.
Eu la scoala, inainte sa o termin, eram printre singurii ce respectau uniforma.
In 8 ani, si nu exagerez nicidecum, am venit o singura data fara uniforma.
De ce? Pentru ca m-a obligat situatia, deoarece nu aveam voe sa venim bine imbracati deoarece m-am inscris la adunat gunoaie. (Protejarea mediului samd).
Aceste lucruri tin de educatia, si de principiile fiacruia.
Crede-ma! Cand vedeam pitipoancele din clasa, ca aveau tot felul de chesti absurde si indecente, si erau pline de figuri avand 2 lei in buzunar, imi sareau capacele.
Aveau pantalonii de uniforma in banca, cand era nevoie si venea directoarea, sau directorul in altii ani, ele isi puneau pantalonii si uniforma pe ele. Dupa, bineanteles...renuntau la ele.
Acest lucru nu il suportam, nu suportam nici sa le parasc, dar mi-se pare o lipsa de educatie!
Uniforma deosebeste restul persoanelor de peste drum
Cat timp mai era sa descoperim ca sunt insarcinate?
Am avut 5 cazuri in scoala de asa ceva, nu e o scoala rea, chiar buna. Dar, prostii multi!
Sa ne gandim putin ca anul acesta o copila de 14 ani sau 15 a ramas insarcinata. Am vazut poze pe telefonul cuiva de la partida de,, dragoste". Adica sa fim seriosi, nu pot accepta asemenea jegarime!
Este important cum te duci prima zi, dar este si mai important sa te menti frumos. Pentru ele frumosul inseamna 6 zdrente (piese), imbinate cu un stil de maneliste. Tot felu de rahaturi.
Cand ma uit la ele vad niste viitoare curve.
Imi iertati expresile dar asa gandesc.
La banchet, toate colegele mele au venit machiate, sperand sa impresioneze aratand ca niste curve. Cu o tona de fond de ten. Nu mai vorbim ca forma lor corporala nu este definita, si nu pot sa se imbrace asa sumar la varsta asta. Dupa daca le violeaza un boschetar legea il baga pala la puscarie. Nu ma intelege gresit dar Hitler stia intr-un fel ce zice, intr-un fel. Toate au pretenii sa gaseascva barbati frumos, si anumiti barbati la fel. Cica:,, Mie nu-mi place aia, ca nu mai este buna la pat" etc. DAR! El nu se uita ca arata ca un porc! Ea nu se uita in oglinda, daca s-ar uita ar vedea o curva. Este important, trebuie sa le atragem atentia.
Poate ma consideri si pe mine exagerat cu costumul, acum... asa am fost educat! Cel putin pe mine m-a ajutat FOARTE MULT o atitudine sumbra in fata lumii.
Acum sa speram ca cand voi incepe iarasi, sper sa am niste colege educate si sa respecte uniforma. Desi la liceul unde ma duc nu este neaparat obligatorie. Ar trebui sa fie amendati!
Iti dai seama, eu respect o regula si ele nu!
Mai mult, daca intrazneam sa nu am uniforma o zi (prin absurd) sigur mi s-ar fi atras atentia. De ce?
Pentru ca...ASTA-I ROMANIA...
O seara frumoasa!
Nu stiu, eu mereu oriunde m-am dus am aruncat pe mien aceieși blugi decolorati și același tricou vechi cu mânecile tăiate. Da știu că semăn cu un pușcăriaș, dar mereu am preferat să fiu remarcat prin ce spun și ce fac nu prin cum arăt. Iar cine se oprește la aspect ignorând ce spun, oricum nu ar fi meritat să asculte.
Ținutele elegante sau alea casual mi se par incolode, oribile și m-aș simți ca un pinguin în ele.
Este ok! ^.^ Eu-s si fan blutengel. samd. Oricum e bine cum gandesti. Chiar ma simt bine sa mai remarc oameni ca tine!