| Ion1989 a întrebat:

La 23 de ani nu trebuie sa fiu suparat ca am anii astia nu? Inca sunt tanar, sunt in putere. Sunt varste care sunt mult mai rele nu? Precum 40, 50, 60, 70, 80, 90 nu? De aia care au 60 ce sa mai zici? Dar de aia care au 90?

9 răspunsuri:
| angel6lust a răspuns:

Nu. Bucură-te de anii tăi, Ioane.

| Ion1989 explică (pentru angel6lust):

Sunt varste care sunt de 100 de ori mai rele, nu? Gen devii urat, te lasa puterile, te dor oasele, nu mai poti face nimic

| angel6lust a răspuns (pentru Ion1989):

Da.

| RealSoul1997 a răspuns:

Ar trebuie săte supere cu Adevârat, doar în cazul în care nu muncești și au grijă părinți tăi de tine la o asemenea vârstă! Ești deja adult în toate deplinătatea, da dacă muncești și te descurci pe banii tăi munca ta Man nu ai de ce să-ți faci grijă fiindcă, ești pe munca ta banul tău Man.

Cu toți îmbătrânim, este ceva firesc omenesc normal.

| Ion1989 explică (pentru RealSoul1997):

Dar eu urasc foarte mult sa imbatranesc pentru ca ma lasa puterile, imi pierd potentialul, ma fac urat, am risc mult mai mare la boli, la accidente vasculare, ba baiatule tu nu stii ce inseamna sa imbatranesti

| RealSoul1997 a răspuns (pentru Ion1989):

Cu toți avem o slăbiciune, cu toții suntem oamenii, cu toți ne facem mai urâți cu timpul sau mai frumoși depinde de noi, cum vom îmbătrâni și lângă cine vom îmbătrâni.

| Furnicuta000 a răspuns:

Iti sugerez sa stergi intrebarea pentru ca e foarte jignitoare

| angel6lust a răspuns (pentru Furnicuta000):

O fi fiind, dar mi-au confirmat mai mulți oameni mai în vârstă că faza cu `viața abia începe la 50 ani` e o vrăjeală, atunci începe să se ducă-n p.lă.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru angel6lust):

Nu incepe la 50 dar nici nu se termina la 23 cum vrea individul sa sugereze