Inainte sa vad intrebarea am vazut poza ta de profil, deci ma gandesc la trandafiri.
Mama m-a invatat sa nu ma bucur de raul altuia si sa nu rad de handicapati.
M-ai prins! tocmai ma gândeam de ce atunci cand bag mana prin foc nu ma arde, stăteam si reflectăm la asta!
Seara bună.
Probabil că sunt...dar nu asta e important acum... Mai tragic decât asta e că tu îți risipești viața asta scurtă fiind rautăcios, sub acoperirea anonimatului, cu o (citez) "handicapată" anonimă de pe TPU, cu ale cărei idei nu ești de acord.
Nu că e trist?
Daca e copil sa stea in banca ei de copil, ca prea multe prostii spune.
Fiecare persoană are aici dreptul la replică, atât timp cât nu încalcă regulamentul.
Sunt o fată de 21 de ani, necăsătorită. Și da, am un suflet de copil. E bine așa?
Am zis ceva? Doar ca replicile tale denota ca n-ai cultura.
Nu! Poate iti dai si tu seama la un moment ca esti in afara de rand. Mie mi-e mila de cei saraci cu duhul, ca se inseala in zicerea precum ca ei vor imparati in ceruri. Deja multi din acestia ne conduc.
Să dea Dumnezeu să fiu săracă în duh, așa cum ai zis! Ferice de cei așa.
Vai tie, ca esti asa credula! Da, acestia sunt fericiti, indiferent de situatie ca nu inteleg ce li se intampla. Dar ce ne-am face daca toata lumea ar fi asa? Ne-am duce de rapa.
Fericirea in prostie? Ti-as da nste zicale cu fericirea, neaos romanesti, dar imi vor fi sterse. Cu bucuria, fericirea, rasul nu stiu carui tip de femei.
La cum (hrana) este mai intai decisa de (producatorii)care aleg ce vor sa fie pe piata. si nu am voie sa ma plang cand nu sunt in stare sa mi-o fac, ca de fapt sunt asteptata si e jenant ca nu o pot oferi
9PM întreabă: