anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce va zboara gandul in acest moment?laughing

39 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

La relatii. Am citit o intrebare mai devreme legata de fete. E cam aiurea. Nu prea stiu ce aspiratii am in acest sens.

| Barajag a răspuns:

La cina romantica de maine searabig grin

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Că trebuie să învăţ pentru testul la chimie de mâine... şi am o lene în mine...

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Văd că s-a făcut o adevărată conversaţie aici...
Vlad, nu voi copia pentru că nu prea mă pricep şi nici nu are rost... cât ştiu, atâta iau laughing
Cât despre învăţat dimineaţa...mai bine iau 3 decât să mă trezesc să învăţ dimineaţalaughing
Nu sunt chiar aşa de paralel, oricum... spor Sade la istorie şi mulţumim pentru tortul pe care se oferă Vlad să îl împartă, însă doar dacă nu are nimic împotrivă Abh happy

Abh
| Abh a răspuns:

La tortul cu nuca din frigider, pe care nu am voie sa-l mananc fiindca tin cura de slabire.

| madalicious a răspuns:

La faza din autobuz, ma mir ca n-am improscat pe nimeni cu muci la cat de racita sunt. laughing

| CosteaVlad a răspuns:

La faptul că a trecut weekend-ul, şi iară urmează o săptămână de şcoală până la următorul weekend. laughing
Raul, doar s-a inventat copiatul, mâine la chimie poţi să stai frumos picior peste picior, cu caietul lipit de bancă, iar când nu se uită profa îl mai tragi şi te mai "inspiri". În 99, 99% din cazuri merge. big grin
Apropo, cry tu nu ai nimic de învăţat pentru mâine, că văd că Raul şi sade sunt copii silitori. big grin
Abh dă-mi mie tortul ăla. Promit că îl împart şi cu cry, dar mai ales cu Raul, Sade, angiexd şi Mari, ca să aibă energie să poată să înveţe. big grin laughing

| Puiutz a răspuns:

La ziua mea de nastere, care se apropie cu pasi repezibig grin.

| Helvete a răspuns:

La vara day dreaming
La lucrarea de istorie de maine, pe care o amana profa de 2 saptamani...si pentru care m-am saturat sa tot repet aceeasi lectie
La faptul ca maine e 1 Martie si toata lumea o sa se agite cu martisoare si chestii din astea
La emisiunea cu case bantuite de pe Zone Reality de la 2 noaptea si ma gandesc daca o sa pot sa stau treaza sa apuc sa o vad
Si iarasi la vacanta de vara si la mare... day dreaming

| Marii a răspuns:

La tema la logica. angry

| adi4ever a răspuns:

La femei...

| Angiutssa a răspuns:

La ora de chimie de maine.Ne asculta pe toti pe banci si eu am lipsit la lectie. Uraaa, uraa.straight face

| Aiwendil a răspuns:

Ca as vrea sa vad cum se descurca un manelist si un rocker inchisi intr-o camera. S-ar intelege?

| BabyPink a răspuns:

Mă gândesc ce o să fac mâine thinking

| Ekkaterinna a răspuns:

Ma gandeam daca o sa primesc ceva de 8 martie happy

| Nita a răspuns:

La prietena mea :X

| Aerosmith a răspuns:

La faptul ca nu am invatat nimic pentru maine. Si al 2-lea gand ma duce la el.

| valThina a răspuns:

La nimic deoarece gandurile mele nu au picioare laughing)

| enam2000 a răspuns:

Hm...la un party laughing

| buburuzaucigasa a răspuns:

Daca prietenul meu s-a gandit sa imi ia vreun martisorlaughing

| ilovemusic a răspuns:

La un film.

| Deyuuutzaa a răspuns:

Ma gandesc cum o sa mai arat peste cativa anibig grinlaughingtu?

| Pana a răspuns:

La faptul ca ar fi trebuit sa mai deschid caietul la istorie pentru maine laughing ma mustra constiinta, stiu. Tu?

| Pana a răspuns:

Pai nu prea pot sa o las pe dimineata pentru ca incep orele de la 7, deci clar ma trezesc la 6.suntem copchii chinuiti tarehee hee. Spune-ne tu la ce te gandesti?happy Ai cumparat martisoare pentru fete?laughing

| Pana a răspuns:

Dragut happy inseamna ca tii la prietena ta daca iti permiti sa faci "discriminari" de genul asta laughing

| Abb a răspuns:

Pai.ma gandesc sa-mi invat la istorie. da nu am chef

| Abb a răspuns:

laughing. sa stii ca nu prea am curaj.creca ma apuc sa-mi invat macar un picbig grinlaughing

| Elaaaaaaaaaa a răspuns:

La ziua de maine!`:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ioi va cred @raul9004 si@sade nici mie nu mi-ar arde de invatat la ora asta laughing poate o lasati pentru dimineatatongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai la ce întrebări prostești se postează de la o vreme pe TPUhappy...cam ca și asta

Întrebări similare