La relatii. Am citit o intrebare mai devreme legata de fete. E cam aiurea. Nu prea stiu ce aspiratii am in acest sens.
Că trebuie să învăţ pentru testul la chimie de mâine... şi am o lene în mine...
Văd că s-a făcut o adevărată conversaţie aici...
Vlad, nu voi copia pentru că nu prea mă pricep şi nici nu are rost... cât ştiu, atâta iau
Cât despre învăţat dimineaţa...mai bine iau 3 decât să mă trezesc să învăţ dimineaţa
Nu sunt chiar aşa de paralel, oricum... spor Sade la istorie şi mulţumim pentru tortul pe care se oferă Vlad să îl împartă, însă doar dacă nu are nimic împotrivă Abh
La tortul cu nuca din frigider, pe care nu am voie sa-l mananc fiindca tin cura de slabire.
La faza din autobuz, ma mir ca n-am improscat pe nimeni cu muci la cat de racita sunt.
La faptul că a trecut weekend-ul, şi iară urmează o săptămână de şcoală până la următorul weekend.
Raul, doar s-a inventat copiatul, mâine la chimie poţi să stai frumos picior peste picior, cu caietul lipit de bancă, iar când nu se uită profa îl mai tragi şi te mai "inspiri". În 99, 99% din cazuri merge.
Apropo, cry tu nu ai nimic de învăţat pentru mâine, că văd că Raul şi sade sunt copii silitori.
Abh dă-mi mie tortul ăla. Promit că îl împart şi cu cry, dar mai ales cu Raul, Sade, angiexd şi Mari, ca să aibă energie să poată să înveţe.
La vara
La lucrarea de istorie de maine, pe care o amana profa de 2 saptamani...si pentru care m-am saturat sa tot repet aceeasi lectie
La faptul ca maine e 1 Martie si toata lumea o sa se agite cu martisoare si chestii din astea
La emisiunea cu case bantuite de pe Zone Reality de la 2 noaptea si ma gandesc daca o sa pot sa stau treaza sa apuc sa o vad
Si iarasi la vacanta de vara si la mare...
La ora de chimie de maine.Ne asculta pe toti pe banci si eu am lipsit la lectie. Uraaa, uraa.
Ca as vrea sa vad cum se descurca un manelist si un rocker inchisi intr-o camera. S-ar intelege?
La faptul ca nu am invatat nimic pentru maine. Si al 2-lea gand ma duce la el.
La faptul ca ar fi trebuit sa mai deschid caietul la istorie pentru maine ma mustra constiinta, stiu. Tu?
Pai nu prea pot sa o las pe dimineata pentru ca incep orele de la 7, deci clar ma trezesc la 6.suntem copchii chinuiti tare. Spune-ne tu la ce te gandesti?
Ai cumparat martisoare pentru fete?
Dragut inseamna ca tii la prietena ta daca iti permiti sa faci "discriminari" de genul asta
anonim_4396 întreabă:
Manugabi întreabă: