anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce va zboara gandul in acest moment?laughing

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Sade, n-am luat martisoare la toate fetele eu zic ca ajunge doar pentru prietena si plus ca o respect si nu asi putea sa o tratez pe ea cum le tratez si pe celelalte happy la restul le spun o primavara faina laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@vlad_bv foarte dragut din partea ta ca imparti peaici tort laughingvezi ca ar merge si un suc laughingcu ala fac eu cinste laughing...pai eu sunt mai silitor ca astia, ca m-am trezit de dimineata laughing)glumesc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eh pai in cazuri din astea n-am ce face laughingtrebuie sa fac asa zisele "discriminari" asa-i frumosbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@valthina daca vrei iti dau niste picioare de la papusile barbie sa i le pui gandurilor tale laughing) si daca nu-ti convine iti dau niste picioare de pui laughing))))glumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@curaj, e bine ca ai curaj sa mergi maine fara lectia invatata laughing))ti-ai ales bine numele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aolo bine ca ai spus raul laughingnoi mancam aici din tort ca "porcusorii" fara sa cerem voie laughing. deci abh mai putem manca si ce a ramas?laughingdaca nu te superi. oricum noua ne este mila de bietul tort acol in frigider la frig laughingmai bine e la noi in stomac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@madalicious ma bucur ca n-am fost in autobuz, sa primesc si eu cadoul tau "pachetel cu muci"laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce dragut :X poate primesc si eu niste ghiocei de 8 martielaughing)

| chiftelutza a răspuns:

Ca nu mi/am invatat nimic pe maine da las ca eu am un noroc ma asculta numa cand invat si cand nu invat nu ma sculta parca stiu cand trebuie presimtlaughing

Întrebări similare