Raluca, adminul siteului, raspunde la fiecare sesizare care respecta regulile minime de bun simt, intr-un termen foarte scurt (in maxim 10 zile).
Atotstiutorul, eu am spus clar: daca respecti regulile bunului-simt. Daca i-ai scris asa cum ai scris mai jos, ma bucur ca a avut intelepciunea de a nu-ti raspunde.
@Brigaela nu! nu! nu! au trecut mai mult de 10 zile si crede-ma am respecat toate regulile posibile de pe site-ul asta! guru' Ralu (Ralu=o prietena de-a mea imaginara, eu nu vb de Raluca de pe site ca nu corespunde specificul site-ului) face discrepante!
Asta ti se pare tie ca nu se incadreaza la reguli de bun simt? WOWWW am lipsit mult de la scoala nu stiu cum ai ajuns tu userului anului probabil ca ai avut trusa de unghii la tine.
e totusi bine ca cineva ca tine care este userului anului mi-a aprobat ceea ce am spus eu ca face discrepante.pardon ca are intelepciunea sa nu imi raspunda.
p. s. de cand 10zile inseamna un termen scurt? ce ar fi sa iti intarzie leafa 10zile, sau sa astepti un tren 10zile sau 10zile sa nu poti sa folosesti internetul. si multe alte cazuri
pps. e o intrebare retorica nu te gandi sa raspunzi la ea cred ca ti-ai demonstrat coeficientul maxim cu ceea ce ai scris mai SUS!
(oare raspunsul meu corespunde specificul site-ului?)
Da, ti se va raspundespre exemplu eu ca sa aflu daca imi pot sterge un raspuns(de curiozitate doar) am intrebat-o pe Raluca si mi-a raspuns
. Banuiesc ca stii ca pentru a o intreba pe Raluca trebuie sa-i scrii la contact
. Va trebui sa astepti putin...in unele cazuri chiar cateva zile, dar iti va raspunde
.
Atotstiutorule... tu esti un baiat foarte inteligent nici nu incape indoiala. dar pacat ca bunul simt il tii ascuns pe undeva in tine.de ce?