| αςαdεαuα a întrebat:

Ma asez pe o banca, in trecut imi amintesc copilaria…Eram un pui de om mica si plapanda, firava ca intotdeauna, emotive si retrasa.Imi amintesc prima zi la gradinita, cum ma uitam la ceilalti copii si ma gandeam,, Oare ce o sa face u printer papuselele astea dragalase? Sunt prea multe!’’Imi amintesc si prima zi de scoala…mereu sarbatoream 1 iunie…cadouri, bombonele…ce putea fi mai mult…? Acum inssa sunt mare…nu mai pot sa gandesc ca un copil oricat as vrea.Acum totul mi se pare schimbat.Mult mai mult de lucru, mult mai multe probleme…Asi fi dorit ca perioada copilariei sa nu se fi terminat niciodata. Sa fiu vesnic copil…Dar stai, mereu am spus, nici un om nu moare batran. El moare copil deoarece sufletul ramane vesnic innocent si copil chiar de ai 100 de ani.In inima ta nu va muri niciodata sentimental copilariei! Sunt copi diferiti: copii voiosi, vorbareti care toti vor sa stea cu ei, dar sunt si copii retrasi, seriosi care din pacate sunt lasati la oparte si nu isi gasesc decat 2-3 prieteni si familia.Lumea crede ca sunt ciudati dar nimeni nu incearca sa comunice cu ei si chiar daca incearca la un momentdat se plictisesc de ei si din nou revin in lumea lor, a popularitatii. Oare…cu ce gresesc copii care au defecte din nastere? Oare cu ce gresesc copii supraponderali si subponderali ca sa fie considerati ca niste adevarati monstri pe acest pamant? Niciodata nu voi face diferenta intre un copil normal si unul cu probleme.Nu stiu, m-asi pune in locul lui sincer nu stiu cum rezista sa faca fata dispretuirii celorlalti.Totusi, de 1 iunie asi dori sa va deschid ochii, dragii mei, sis a va spun :SUNTEM CU TOTI COPII! AVEM ACELASI DREPTURI! 1 IUNIE FERICIT LA TOTI COPII DIN TOATA LUMEA!

Ce parere aveti? Ce ar trebui schimbat? Trebuie pentru o tema la romana.Mere?

Răspuns Câştigător
| Graphee a răspuns:

Ideea este foarte bună.
Numai că ar trebui să nu abuzezi de "...".
De exemplu: Oare, cu ce greşesc copiii care au defecte din naştere? Copiii, nu copii. Si sa va spun, NU sis a va spun.
La început, nu folosi aşa mult "...".
Să fiu veşnic copil, dar stai, mereu am spus, [...]
Mereu sărbătoream 1 Iunie: cadouri, bombonele... ce putea fi mai mult? Acum însă sunt mai mare, nu mai pot să gândesc ca un copil oricât a-şi vrea. (nu aşi vrea) Nu folosi aşi, ci a-şi.
[...] în trecut îmi amintesc copilăria. Eram un copil [...].
Şi tot aşa. Oare cu ce greşesc [...]

Sper că nu te-am supărat cu observaţile mele, dar vreau să nu scrii greşit.
Baftă!
Şi ideea este foarte bună.

2 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

Nu-i nimic, se mai întâmplă.
Aici online, mai se scrie cu prescurtări. laughing
Baftă!

| αςαdεαuα explică:

Ms foare mult de ajutor si sorry de greseli da l-am scris intaai in word si dupa am copiat aici laughing