| StoicAnalysis a întrebat:

Ma tot gandeam de-a lungul timpului, de ce pe platforma asta, daca cineva te ignora/blocheaza, tu nu mai poti evalua raspunsurile respectivului, chiar daca sunt eronate? Ca asa a ajuns Violetta pe locul 1 in timp. Cine i-a evaluat raspunsul negativ, i-a dat block. Si asa poate face oricine. Nu cred ca optiunea asta e una sanatoasa de urmat... Adica inteleg sa il blochezi incat sa nu ii mai scrii, dar sa ii blochezi si optiunea de a evalua un raspuns, e cu doua taisuri.
Nu mai bine ii lasi optiunea de a evalua raspunsul, si in caz de abuzeaza, moderatorul sa-i de-a avertisment sau ban?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pai platforma asta promoveaza mult si prost. De aia sunt premiati irelevantii, ca fac trafic pe aici, mai starnesc cate o cearta, etc.
E clar ca singurele mecanisme care tin in viata site-ul, sunt alea 3 reclame pe care personal nu le vad, ca am adblock.
De altfel, altruismul de la baza site-ului s-a cam pierdut, se doreste doar mentinerea site-ului ca activitate a societatii care il administreaza.
Cat timp se scrie aici si nu sunt boti, site-ul functioneaza, si poate vinde spatii de publicitate. Daca ar muri, la fel ca site-urile de pe vremea lui (hi5, softpedia, roportal si alte forumuri), nu s-ar mai vinde/plati publicitatea, nu ar mai fi bani nici de domeniu, nici de suport tehnic, si ar deveni nefunctional sau chiar sters, in scurt timp.

44 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cred ca moderarea pe aici e cam moarta de mult, nu pare ca se mai ocupa cineva constanta... asa ca nu prea mai conteaza

| Kufu95 a răspuns:

Însfârșit cineva care aduce problema asta în temă, la Violetta faza cu blocatul era un talent de al ei de neîntrecut, cred că mai mult de jumătate din site a fost blocat, să nu cumva să o supere pe madam sau să îi strice scorul. Cât despre funcție, așa ar trebui ca toată lumea să evalueze răspunsuri sau să dea report, fie că suntem blocați sau nu.

| Kufu95 a răspuns (pentru suntserios):

Azi am primit răspuns la contul oficial de pe TPU, că cică deja mi s-a răspuns în legătură cu persoanele pe care le-am raportat, unde? Că eu am găsit răspuns doar când am raportat-o pe Violeta, în rest ce s-a întâmplat cu celelalte raportări? Li s-au făcut hocus pocus și au dispărut?

| LisaJulie a răspuns:

Nu am nimic cu ea dar toate răspunsurile care nu îi plăceau ori raporta ori le nota cu nefolositor! Eu i-am dat ei ignor încă din primele luni deoarece ma tot acuza ca eram alt user! Fie vorba între noi, nu cred ca este in Australia sau ca are copii! Poate ca nu este nici adulta

| Kufu95 a răspuns (pentru LisaJulie):

I-auzi, asta face și darrio, concidență, după ce am recunoscut că eu am fost unul dintre utilizatorii care au raportat-o, la final a început să zică că eu folosesc alt cont și că fac chestii ilegale pe el, nici până în ziua de azi nu mi-a răspuns cum am numele pe presupusul cont, dar de, așa face lumea când nu își asumă ce face și ce zice.

| LisaJulie a răspuns (pentru Kufu95):

Pe mine ma acuza ca sunt Rosalia, o utilizatoare care punea mult intrebari la categoria conversatii

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Femeia cam acuza pe toata ca mai are un cont

| darrio2007 a răspuns:

Multi te blocheaza pentru ca nu sunt de acord cu raspunsul tau, desi este raspunsul potrivit.
Numai ca in acest mod, indirect, isi sustin punctele de vedere gresite, pentru ca ceilalti cu acelasi iq, sa le creada porcariile.
Am fost blocat de multe ori pe aici.
Ce sa-i faci, generatia viitoare!

| darrio2007 a răspuns (pentru Kufu95):

Ai trecut la atac de persoană?
Iti spun de mult timp sa postezi aici ce mi-ai trimis mie pe privat in legatura cu raportarea ta pentru Violeta.
De ce nu o faci?
Nu vrei sa stie userii de aici?
Esti pervers, tinere!

| darrio2007 a răspuns (pentru LisaJulie):

Este in Australia, are copii si este adultă.
Daca a raportat raspunsurile, nu inseamna ca erau folositoare.

Tu nu mai ai alt cont?

| darrio2007 a răspuns (pentru Kufu95):

Raport. Report e altă treabă.

| LisaJulie a răspuns (pentru darrio2007):

Face greșeli gramaticale cu duiumul! Și eu fac, dar măcar eu nu ma dau deșteaptă

Nu am de ce sa am? Dacă și tu spui ca sunt Rosalia inseamna ca e clar ca te iei după mintea ei!

Nu am spus asta.

Nu cred ca se da desteapta. Poate doar ca are mai multa experienta de viata decat altii de pe aici.

Ce user crezi ca sunt atunci?

Cel care esti.

De unde știi tu sigur! Aici oricine poate sa spună orice! Sa zicem ca este in Australia de 20 de ani cum spune ea, atunci cum de încă mai știe romana și sta un forum de întrebări din România!

Da o ipoteza!

Fetițo, este brăileancă si casatorita tot cu un brailean, plecati in Australia de mai mult de 20 de ani. Nu incerca sa ma tragi de limbă ca nu merge.

Ipoteza la ce? La userul care esti?

Deja dai de gandit.

Da. Chiar sunt curioasa ce user vechi crezi tu ca sunt și de ce crezi ca mi-am mai făcut un cont!

Ea mi-a spus ca a studiat la Sava in București!

Te plictisesti cumva? Nu-ti voi spune ceea ce doresti.

Si care e problema? Tu unde ai facut facultatea, tot in orasul tau?

Am aproape 24 de ani și de site-ul asta știu de prin 2020! Nu pot sa pierd timpul toate ziua cu n conturi! Sa auzim ipoteza!

Kufu cred ca râde acum de conversatia noastra vizavi de Violeta.

In București! Dacă tu crezi ca sunt user vechi care si-a șters contul și a făcut altul, de ce as face asta? Ca m-am plictisit de vechiul cont?