Cred ca and Justice for All desi ambele albume sunt foarte bune. Mi-a placut tot ce au scoas pana la Load, de la asta au scos doar tampenii din punctul meu de vedere, au devenit o trupa banala, "comerciala".
Fiecare formatie celebra a devenit banala, comerciala. Rockul, metalul, ca si gen de muzica, e aproape falimentar cand vine vorba de calitate la nivel mainstream. Dovada fiind ca, odata cu anii 2010, a inceput sa piarda foarte mult teren in fata altor genuri muzicale care nu erau asa de populare in anii 2000.
Nu chiar, gandeste-te la Slayer spre exemplu sau Kreator daca tot vorbim de Thrash Metal. Inca suna bine desi au peste 30 de ani de activitate, deci se poate... Metalul a fost mereu un gen underground si e normal sa fie asa, cei care incearca sa castige bani mai multi si sa faca si muzica de calitate in acelasi timp o cam dau in bara.
Slayer se retrage anul asta, la finalul ultimului turneu . Pacat, mi-au placut, ca trupa. Da, Kreator inca suna bine, e una dintre singurele exceptii (care nu si-au anuntat retragerea in viitorul apropiat, that is). Hmm, metalul a acumulat prea multa popularitate in anii 80, 90 si 2000 ca sa mai fie menit sa stea underground; cat despre ultima afirmatie, nu te contrazic, dar s-a reusit o vreme, pana prin 2010-2011. Acum, metal de calitate scot trupele mai underground; well, asa si trebuia sa fie dintodeauna
Da, stiu ca se retrag. Au si ei aproape 60 de ani, cred ca nu e usor sa canti la varsta aia
Uite, aici ai pus o intrebare extrem de grea. Master of Puppets e unul dintre cele mai bune albume heavy metal, e albumul care a consacrat-o pe Metallica drept una dintre cele mai mari formatii rock din toate timpurile, are o linie muzicala mai dinamica, mai rafinata, cu mai multe acustice si balade. ...And Justice for All, pe de alta parte, e mai hardcore, mai trash metal, cu tempo-uri rapide si putine versuri.
Nu pot sa aleg intre ele, imi plac ambele la fel de mult. \m/