| acelceva a întrebat:

Nu-i asa ca am scapat ca prin urechile acului de a nu iesi Simion si nici Georgescu presedinte ce altfel am fi avut facturi duble la energie?

23 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pui niste intrebari de parca ai trai pe sub pamant.

| acelceva explică (pentru darrio2007):

Stai ca poate nu intelegi sarcasmul, se intampla in cazul unora.

Ai facturi mai mari sau mai mici decat in Mai/Iunie?

Mai mari inseamna ca e mai mult

Adica daca plateai 100 RON in Iunie si acum platesti 159 RON, sa spunem, e mai mult.

cu 59% chiar.

Asta ca pari sa ai creierul cam neted

| darrio2007 a răspuns (pentru acelceva):

Mai creieraș cret, chestia cu TVA-ul era stabilită mai demult, să se modifice de la 1 August.
Nu are nici o treaba cine ar fi iesit sau cine a iesit presedinte.
Am platit la curent, pe august, 177 de lei, in care caz daca era pe iulie, fara TVA modificat, as fi platit 88 de lei.
Capisci?

Bai creieras neted. Tu ai capacitatea mintala sa realizezi ca insusi presedintele vostru a zis ca TVA nu se va modifica?!

Ori a mintit ori a fost prost informat.

Ambele variante sunt grave.

Prima, ca e un mincinos ordinar iar a 2-a varianta ca e incompetent si nu a fost in stare sa afle adevarul.

Băi creieraș creț, ca să fii politician trebuie să fii un bun mincinos.
A mai zis unul acum cativa ani ca va elimina pensiile speciale in 30 de zile.

Exact. Si, ce nu intelegi din intrebarea mea initiala?

Nu detectezi sarcasmul sau ce?

Stai ca iti explic, eram ironic, ca, romanii au fugit la vot ca nu care cumva sa iasa Simion ca dracu se alege, ca vin scumpiri, ca se mareste TVA, ca pleaca firmele ( ai vazut cati antreprenori isi inchid firmele din cauza masurilor bolovaniene).

Si fix asta s-a intampla, doar ca nu Simion a marit ci bolojan --> pus de nicusor

Intelegi acum care e treaba?

De la tine nu voi intelege. Pentru că interpretezi doar cum vrei tu, nu cum este realitatea din lumea reală.
Nu avem ce discuta pe tema asta, asa cum ti-a raspuns si suntserios in 28 august.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu semnalizezi in continuu că ești prost nu?
Ia zi mă pulache... Când plafonarea la energie trebuia deja să dispară din iulie inca de anul trecut, ce treabă are mă pulache Nicușor cu asta?

| acelceva explică (pentru suntserios):

Cum era ca daca iese Simion euro o sa urce, o sa fie peste 5 lei.

Bine ca nu a iesit.

Pfiu.

Acum euro e sub 5. sau. nu e?

Ia zi creier putrezit, a ramas EURO peste 5 RON sau cumva odata cu nicusor la putere a revenit la "normal"?

| suntserios a răspuns (pentru acelceva):

Trompetica aurista ia ghici in graficul asta unde era pericolul că Simion să iasă președinte?

https://www.cursbnr.ro/grafic-valute

Pe 5 Mai. Pai si cum se face ca de aunci nu si-a revenit?

Au trecut 4 luni. Nicu e presedinte, daca era atat de periculos Simion ca presedinte, dc nu a revenit la normal cursul euro acum ca 'baietii buni' sunt la guvernare?

Sau cumva a fost propaganda sa bage frica in mintile mai slabe ca daca iese Simion ajunge EURO la 6 lei etc. vad ca a avut efect

Cu ce garantezi ca daca iese presedinte un extremist violent si needucat nu ajungea la 6 lei euro?

aaaa. cu nimic?
ok.

Violent?!?! De unde le scoti bai.

Asta e deja istorie, trebuie sa acceptati ca v-a babardit nicu.

S-a pisat pe votul vostru si a incalcat aproape tot ce a promis prin campanie. Mai are timp sa incalce tot.

APP. L-ai vazut cum s-a prezentat cu usrula? Cand s-a urcat singur pe vapor, si a lasat-o balta. Era protocolar, uman si educat sa lase doamnele primele.

dar nicu. vai de curu lui

habar-n-are cum sa se comporte

asa popor. asa presedinte

Iti trimit clipul sa-l vezi? Sau cauta singur, nicu, usrula constanta

Așa, nu e violent Simion? Mă scuzi, îl confundam cu ăla care lua miniștri de gat in Parlament, care amenință cu schingiuirea in piața public a unor funcționari și aproape lua un primar la palme.

Noroc că Simion este însă un domn cu femeile, bineînțeles, cu alea pe care nu le amenință cu violul in timp ce le face scroafe.

E trist că te reprezintă un astfel de golan. Hahaha.

| gabicoo a răspuns:

Și nu avem? Facturi duble, TVA mărit, iar prin pachetul doi de măsuri fiscal bugetare și impozitele mărite din 2026!
Nici unii nici alții nu sunt mai buni - toți cei care ajung la butoane își fac interesele in detrimentul românului de rând. Marea mea dezamăgire este că Nicușor Dan și actuala putere au ajuns la butoane mințind pe toată lumea. În final sper să aibă soarta PDL-ului și să dispară din scenă. Puterea stă în mâinile noastre dar din păcate nu știm ce să facem cu votul. (Să știi că am votat cu Nicușor dar în mai puțin de o lună mi-a părut rău de ce-am făcut).

| LisaJulie a răspuns (pentru gabicoo):

PNL nu cred ca va dispărea! Dar probabil o sa scadă destul de mult

| StoicAnalysis a răspuns:

Am scapat de ei doi si atat. Nu stim sigur ce era daca ieseau ei doi. Insa stim un lucru:
Ca oamenii incompetenti cu idei beletristice si utopice, nu au ce cauta in sistem. In sistem avem nevoie de oameni competenti pentru postul lor care sa faca tara sa mearga ca unsa.

Singura chestie nasoala este ca se fura in continuare cu nesimtire si in cantitate colosala.
Nu ma astept sa fie corecti politicienii. Sunt si eu constient ca se poate fura lejer cand esti intr-o anumita functie. Ba, da macar fura si tu cu cap bai baiatule. Fura si tu sume mici si nedetectabile. Nu fura sume colosale care afecteaza economia tarii. Da-o in p#$da masii de treaba. Cat de lacom sa fi?

| LisaJulie a răspuns:

De ce ai dori la conducere niște persoane care habar nu au nimic despre economie și relații! Doar cearta și scandal au făcut pana acum

| GamingSoloInRetea a răspuns:

Eu nu știu ce îți place ție de ei doi! Oricum vor fi in închisoare in câțiva ani

| acelceva explică (pentru GamingSoloInRetea):

Pai nu zic ca imi place sa nu. Spun ca am avut noroc ca nu a iesit niciunul presedinte ca altfel am fi avut facturi duble la energie, TVA de 21%, bursele studentilor taiate.

Dar e bine ca nu au iesit ei.

| GamingSoloInRetea a răspuns (pentru acelceva):

Voi toți susținătorii lor ar trebui sa fiți băgați la j cu ei împreună! Sunteți împotriva democrației a științei și a minorităților sexuale!

| acelceva explică (pentru GamingSoloInRetea):

Minoritati sexuale? ce sunt alea?

si chiar de as fi, de cand pana cand, in creierul tau mucegait, reprezinta motiv de inchisoare?