In viata e mai bine sa fi singura decat cu cineva care iti face rau, lumea minte acum nu se mai traieste in sinceritate sa stii
Faza cu suntem /nu suntem nu stiu cine poate afirma ca noi avem vreun scop in viata, biologic vorbind da suntem facuti sa ne reproducem dar asta nu-i un scop si pur simplu asta e ceva universal,datoria ta ca fata este sa gasesti cel mai bun mascul posibil,acel alfa cu care sa te reproduci, stramoasele noastre faceau la fel,alegeau cel mai bun alfa ca daca alegeau prost era naspa pentru noi ca specie,fiecare decizie a contat in evolutia umana, cu toti cautam garanti dar singura garantie e moartea,banuiesc ca cauti incredere,viitor etc dar nimic nu garanteaza asta, vezi pe budisti scopul lor e sa scape de dorinta, scopul nostru e sa le implinim, nu suntem mai fericiti ca budisti dar nici aia ca noi, doar ca avem sperante atat, cauta un barbat pe masura ta si asa totul e involuntar nu decidem noi nimic decide creierul nostru ceea ce ne place
Adevarat! Apropo, lamureste-ma si pe mine cu ''barbatii alfa si barbatii beta''. Care e diferenta, scuzxe dar nu stiu, de aceea te intreb.
Un barbat alfa conduce un grup social el find cel mai popular de acolo si se impune daca e vorba de aparat propiul teritoriu,dar in ziua de azi cu feminizarea barbatului ei sunt tot mai rar, femeile sunt influentate de ei la ovulatie, barbatul beta e provider are abilitati de supunere nu de conducere, majoritatea dintre barbati au abilitati de beta doar o minoritate sunt lideri alfa, sa nu credem ca cei bogati sunt alfa ei pot poseda niste abilitati de impunere, conducere dar alfa cel dat de natura e lasat de natura
Omul e o fiinta sociala asa ca apartanenta la un grup e ceva normal, omul nu e o fiinta monogama sexual si doar social
In sfarsit imi dai si tu dreptate! Nu ca nu as avea mai tot timpul!
Umbli cu sarea dupa tine?
Nu, nu. Ti-o las tie pe toata! Aproopo, de ce esti asa recalcitrant? ce ai patit? inainte glumeam acum te-ai schimbat. Ce s-a intamplat? te-a parasit iubita sau esti si tu racit?
Nu am nimic,,, ce sa am? Ma stii pe mine sa dau din c@sa?
Nu mai fi asa ''panicat'', bea un pahar cu apa, poate ai tensiune si de la asta pleaca starea de ''furie''.
))))
M-am plictisit de tine. Trebuie sa imi caut alta ''victima''!
Plimba ursul!
Hai mars!
Daca asa iti cauti 'victima', vei esua din start, mai bine spus tu esti victima altora mai mareti bwahahahahah
Auzi, da tu imi zici mie ''hai plimba ursul'' gen ''Auzi, fa, hai sictir''? Pai eu nu iti permit asta, daca altele o fac, treaba lor. Sa iti fie rusine! Ai fi putut sa vorbesti cu frumosul si sa nu ma iei cu figuri din astea demodate din 2006!
Nu e vina mea ca tu musti momeala, nu trebuia s-o iei ca pe-o jignire/
Stii care e problema ta, de fapt ''frustrarea''? Imediat ''sari'' ca ars cand vezi ca cineva iti atrage atentia de la o gafa facuta aiurea. Tu zici ce ai de zis, ca doar na, ne ''exprimam liber'' si dupa cand suntem prinsi, imediat ne victimizam, spunand ca, ''a fost o gluma'' nu trebuia sa te superi, ce dracu! Nu stiu ce fel de ''joc'' joci tu, si de ce aici pe site, dar nu te va duce nicaieri. Iti garantez!
Te superi din orice, asta ma face sa glumesc cu tine, dar te superi chiar din orice). Nu mai pune la suflet orice ti se zice,, asa ca sfat//
Asa e, dar nici sa iesim in lume cu ''muma padurii''.
De ce? Si "muma padurii" are suflet...
Ii dam cateva farduri si se rezolva!
Da, este foarte adevarat. Ma regasesc foarte mult in asta. Dar cred ca toti ne regasim in asta, nu doar eu.
Ar putea fii adevarat nu putem sa fim totusi cu oricine,trebuie sa fim atenti cu cine ne traim viata,ne impartasim secretele, parerile si restul.
Nu suntem singuri, mereu o sa fie anumite persoane in viata noastra pe care ni le dorim sau nu, oamenii de alungul timpului au stat mereu in grupuri, mereu erau indrumati de catre cineva anume.
Avem nevoie de cineva care sa ne inteleaga.
Asta intr-o anumita masura.
Sunt oameni care sunt mai independenti de felul lor,nu au prea multa nevoie de altii.
Sunt barbati care prefera sa se duca la prostituate si sa fie burlaci o viata,dar si aia gasesc intelegere la amici sa zicem.
E mai bine sa stai singur,decat cu oameni prosti si inferiori.
Sunt relatii care te seaca de energie,pentru ca nu construiesc nimic,mai mult te consuma. -de aia nu e bine sa fim cu oricine.
Iar sa fim singuri,am fi tristi,daca nu am avea intelegere de la nimeni, daca nu am avea prieteni macar. Avem toti nevoie de cineva care sa ne inteleaga.
Prieteni, iubita, oameni sa fie, nu animale.Cum sunt babutele cu 10 pisici in bloc, etc
O zi buna Florentina!
Ai si tu dreptatea ta. Cum o dai, tot nu e bine.
Ai ajuns cumva la concluzia ca, e mai bine singura?
Poate ai avut relatii cu tipi nepotriviti pentru tine...
Nu ca, e mai bine singura, trebuie sa ai grija ce alegi. Ca gasesti fel si fel de retardati care vor sa isi bata joc. Dar Dumnezeu are grija de fiecare.
Cam da. Omul a avut mereu nevoie de un partener nu numai pentru reproducere, ci pentru a-i destainui cele mai adanci ganduri.
Anonim2000288282 întreabă:
anonim_4396 întreabă: