Puţin, dar dacă ei aşa se simt bine... Sper doar că nu va trece mult timp până când îşi vor da seama că fundele nu-i ajută cu nimic.
Ba da. La fel și cei care spun în întrebări - Dau fundă.
Pentru că nu înțeleg la ce le folosește. Nu te fac expert TPU, nu te fac mai inteligent, nu te fac mai respectat. La ce le trebuie?
Baftă
Ba da.Acei utilizatori sunt putin cam nesimtiti ei dand raspunsuri nu din placere ci din lipsa de funde. Voind sa isi faca colectie sa le puna pe pereti.
Eu unul nu am cerut deloc de la nimeni funda la raspuns.Ba din contra am dat la intrebarile puse de mine.
O,ba da.
Dar din pacate nu ai ce sa faci cu ei, in regulament nu este inci o regula impotriva acestora.
Fuditzele se dau la raspunsurile care intr-adevar te-au ajutat sau daca nu se dau automat raspunsurilor cu cele mai multe voturi pozitive.
Funda?
Glumeam )))))))).
Stai calm.
Sincer, pe mine nu. ei pur si simplu vor intr-un fel sa te "preseze" sa le dai funda...fink ei stiu ca nu prea poate cineva sa zica "nu". sau vor sa te asigure ca nu o sa refuze o funda pe tine te enerveaza? /:-) (nu e o intrebare formala, chiar sunt curioasa )
Nu deoarece chiar daca spun "Funda" nu esti obligat sa leo si dai. Funda o dai raspunsului care chiar te-a ajutat cu ceva nu o dai doar pentru ca asa tio cere cineva.
Multi de aici vor spune ca, vai, ce enervanti sunt! Dar la alte intrebari o ard si ei cu funda aia nenorocita. Doar ca aici sa isi faca o imagine buna in fata ta, poate le acorzi ravnitul premiu portocaliu.
@7h30, asta am cercetat si eu. Sa nu se simta inferiori celor cu funde multe luate pe merit. Sau au o placere pentru multimile numeroase...sau pentru culoarea portocaliu, sau cocarde.
Doar asa imi pot explica .
cupyyyy întreabă: