E o scuză pentru a nu discuta mai multe?
Ok, ok, nu mai insist ![]()
Oricum, mi-a făcut plăcere
Și eu îmi amintesc de Hypeiron. Un tip decent și inteligent. Mă bucur că a revenit.
De Violleta, ce să mai vorbim!
Nu ca țin cu el, dar chiar nu se compara cu Violeta.
E mai openmind, ceea ce-mi place
Eu nu dau stalk,mereu citesc întrebările anterioare și verific profilul sa vad daca nu e troll sau sa îmi fac o idee la general despre problemele unui user, per total! Așa dacă citesc o întrebare si îmi dau cu părerea cum fac majoritatea ajung la un răspuns superficial, dar cam citesc tot când îmi dau interesul. Dar în ultima vreme nu mai pun patos, sunt puțin indiferent dar totuși îmi dau interesul cumva sa ajut, dar nu ca pe vremuri. Nu mai e TPU ce a fost, și-a pierdut de mult farmecul! Eu din reflex verific tot, îmi ia puțin timp.
Înțeleg ce spui.
Poate că TPU nu mai are aceeași valoare pentru că noi nu-i mai dam aceasta valoare.
Adică eu am avut o perioada de glorie de câteva luni asta pentru că eram extraordinar de implicat și chiar îmi plăcea ce fac, deci na.
Dar a fost și o perioada in care m-am detașat de tot câteva luni bune.
Și eu tot din reflex am inceput zilele astea sa mai intru ![]()
Se pare că dă dependenta chestia asta
Mi-ai dat fazan direct ![]()
Glumesc.
Nu știu,sa discutăm chestii de viață,poate cu tenta psihologica,pari un bun observator și de asta zic că altfel de discuții ar fi interesante sau ma rog,eu unul le vad așa.
Nu știu dacă știi din ce oraș sunt,dar de, poate ai dreptate![]()
Normal că mai vorbesc cu unele fete, dar multe dintre ele nu au ceva interesant de spus, din păcate.
Cât despre amante, nu mulțumesc!
Mi-e bine așa cum sunt, sunt mulțumit de ceea ce am
Nu. Violeta e genul de persoana cu complexul de dumnezeu. E un specimen unic pe TPU. Trebuie protejat de lege ca e pe cale de disparitie. De ce crezi ca nu a primit ban pana acum? Este 100% mana in mana cu administratorul acestui site, daca nu chiar ea este.
Același lucru îl susțineam și eu.
Mai bifează unele răspunsuri cu eronat dar nu, Violleta2022 bifa toate răspunsurile care o contraziceau cu nefolositor și eronat
Nu mi se pare nici rautacioasa, nici aroganta. Au fost cazuri in care am fost de acord cu ea si cazuri in care ne-am contrazis. Atunci cand nu am cazut de acord, nu mi-a dat niciodata senzatia ca nu-mi accepta argumentele, gen "sa-si ia jucariile si sa plece acasa". Mi se pare o tipa cu care se poate discuta si cu care te poti intelege.
E userita, ne avem la ignore! Geniile nu se înțeleg bine între ei
Geniile nu se inteleg bine intre "ei"?
E târziu pentru tine, la somn