La cat de gras e in poza, cred ca a murit de diabet sau de o boala cardio-vasculara. Ori s-a plictisit de site-ul asta. Orice om se poate plictisi de ceva la un moment dat. Totul e temporar pe lumea asta.
Corect ar fi: "you did not forget me."
Dar la cat de stresat esti tu si toata lumea din jurul meu, numai exersarea limbii engleze ne mai trebuie. Ai vazut si tu mitingul pro-Europa din centrul Bucurestiului? 10.000 de persoane s-au adunat acolo! Sper sa se incheie odata razboiul din Ucraina si sper sa nu ajunga George Simion sau Ana-Maria Gavrila la conducerea tarii, nu vrea nimeni sa iasa din UE sau din NATO.
Ma refer la mesaj privat, nu la raspunsul de la intrebare. Ori are o problema site-ul asta, ori e telefonul meu de vina (e vechi). Nu-mi mai confisca telefonul deloc, dar de o bucata de vreme ma tot ameninta ca o sa mi-l confiste de la ora 11 noaptea. Mi se pare foarte anormal, sunt deja destul de mare ca sa stau cat vreau eu pe telefonul meu.
Daca nu te duci la munca nu ai nici o obligație sa te culci la ore mai devreme de cea menționată de tine! Bunica ta e nebună, îmi cer scuze cs îți spun asta dar nu e normal ce comportament fascist are! Tu și terminat liceul poți să faci ce vrea mușchii tai, nu cred că ți-ai continuat studiile.
Nu pot avea un job din cauza schizofreniei, am si depresie de cand mi-a murit mama si pe langa asta trebuie sa ma mai chinui si cu anxietatea sociala. Nici doamna psihiatru nu-mi permite sa imi gasesc un job, oricum am renuntat de mult timp la ideea asta, mai rau mi-as face daca as munci pe un salariu de nimic cu oameni care sunt cu 20 de ani mai mari decat mine (efectiv nu m-as putea imprieteni cu ei). Familia mea vrea sa faca un om din mine, in sensul sa am un job, un sot si copii, ceea ce ar fi imposibil pentru mine din cauza schizofreniei si nimeni de pe planeta asta nu ma intelege si nu realizeaza cat de mult am suferit in viata si inca mai sufar. Liceul l-am terminat, dar bacul nu am reusit sa il iau, de fapt nici nu m-am dus la examen, nu am putut sa ma duc din cauza schizofreniei. Facultate de unde? Ca nici macar bani de o postliceala fara bac nu am...simt ca imi pierd mintile, efectiv, nu am prieteni, nu am iubit, nu am nimic, doar amintirile, gandurile, si camera asta si tot ce detin in ea, oricum bunica mea pare sa nu ma mai iubeasca deloc, simt ca imi pierd din ce in ce mai mult speranta catre un viitor decent, parca nimic nu mai conteaza pentru mine, vreau doar sa o strang pe mama mea in brate si sa-i spun ca o iubesc si ca mereu am tinut la ea si deja lacrimez cand scriu asta...imi urasc viata. sper doar sa mor dintr-o data din cauza unui infarct sau din cauza diabetului (nu am diabet inca, dar cred ca o sa fac curand), vreau sa scap odata de lumea asta plina de judecata celor din jur, rautate, nepasare, crime, razboaie, inflatie si ce mai este rau in lumea asta.
Îmi pare rău să aud ce ți se întâmplă
și eu am o viață de muscă! Da când vorbeai cu mine nu aveai schizofrenie sau aveai și atunci și nu mi-ai zis, mi-ai ascuns? Cum de nu ai putut să te prezinți la examen din cauza schizofreniei ce ai simțit? Eu zic că din cauza anxietății nu ai putut!
Am fost diagnosticata cu schizofrenie in vara anului 2023, cu mult timp dupa ce am incetat sa mai vorbesc cu tine. Nu ti-am ascuns asta, daca as fi avut schizofrenie in perioada in care vorbeam ti-as fi zis.
Nu m-am prezentat din cauza ca eram in ultimul hal din punct de vedere psihic, eram pe cale sa ma sinucid cum am incercat eu toata viata sa imi pun capat zilelor, eram vai de steaua mea, note bune nu aveam, eram corigenta la romana si la engleza (stiu, suna ciudat, fiindca eu stiu deja engleza destul de bine incat sa port o conversatie cu un american, deja am vorbit in engleza pe internet cu multe persoane care stiu engleza), pur si simplu am avut multe perioade in viata cand am cedat psihic, si simt ca o sa ma indrept spre rai acus daca nu imi fac prieteni in viata reala si nu imi schimb alimentatia...totul a fost din cauza colegilor de liceu in perioada aia dar si din cauza ca ma gandesc 24/7 la mama mea, nu stiu de ce fac asta, simt ca parca nu mai am liniste si pace sufleteasca fara ea si imi lipsesc foarte mult activitatile pe care le faceam cu ea. Mi-am luat numai bully in liceu, in gimnaziu si in scoala primara din cauza ca sunt o fire foarte introvertita si ma izolez de societate, si faptul ca m-am izolat toata viata ma face sa ma gandesc in felul urmator: daca schizofrenia mea a fost ceva genetic (de la mama mea, fiindca si ea a avut schizofrenie, a fost diagnosticata in 2010) si nu a fost doar din cauza traumelor din copilarie? nu stiu ce sa fac, pe ce cale sa merg ca sa imi fie bine, sunt tot timpul foarte stresata si imi tot aduc aminte de fiecare amintire din viata mea, fie trauma, fie amintire frumoasa, fie amintire urata, sunt o fire extrem de nostalgica de cand ma stiu si nu inteleg de ce, sunt ca o versiune mini a mamei mele, cu tata seman doar la fizic, doar ca el e slab, nu ca mine, cat casa de mare. In fine.