Problema sta in atitudinea pe care o arati in cazul tau. Daca nu mai vrea si tu insisti, chiar cu un nevinovat mesaj de Sarbatori tot inseamna ca tu regreti si vrei impacare.Deci vezi unde te situezi aici, cine a rupt relatia din vina cui si de chiar se merita sa ingenunchezi si sa lasi ca totul sa fie trecut in contul tau deci din cauza ta s-a rupt relatia, chiar daca tu stii ca nu este asa.Deci analizeaza situatia si vezi de merita prietenia rupta din cauza ignorantei,geloziei,infidelitati etc sa fie reluata fortat prin implorari,plansete,sacrificii,capitulari, promisiuni, uneori injosiri urmate de acte perverse si totul de dragul.a ce? a despartirii pe mai tarziu.Nu te injosi o relatie de nu tine, nu tine si pace chiar de tragi cu dintii tot se destrama.Aloca timpul pierdut intr-o alta relatie si pe viitor fii mai precaut(a). Succes.
Nu mai e cazul sa trimit mesaj pentru ca s-a terminat El si-a gasit pe alta si nu poate sa ma ierte ca mi-am facut un alt id de mess si m-am dat altcineva ca sa vad cum reactioneaza daca-l caut si n-am recunoscut cand m-a intrebat daca eu sunt si am recunoscut a doua zi, nu poate trece peste minciuna. Recunosc ca am gresit si acum sufar si incerc sa ma adun. Poate m-am injosit si cu explicatii si toate sentimentele spuse, dar nu mai conteaza, am facut-o pentru ca-l iubesc si el nu apreciaza acest lucru, cuvintele fiind mai importante decat sentimentele acum.
Imi pare rau de necazul tau, esti tanara maine vei privi cu alti ochi patania ta si mai inteleapta desigur.Era de asteptat gestul lui.Fii atenta ca intr-o zi ar putea reveni mielusel, asa face schimba sentimentele ca pe manusi, pe viitor fii mai precauta. Succes.
Am de invatat multe din patania asta intr-adevar. Am 28ani poate sunt tanara dar uneori ma simt batrana, eu am fost naiva si el este un barbat inteligent, matur si l-am pierdut din cauza prostiei mele. Nu cred ca se va intoarce la mine vreodata, intre noi a fost o relatie de scurta durata ~ o luna~ scurta si intensa din toate punctele de vedere. Recunosc ca mi-a spus ca a contat ce a fost intre noi si hai sa-l cred, sa nu mai zic ca nu-i asa...Acum ~dupa cum spune el~ e cu alta si e posibil ca ea sa-l faca fericit ceea ce eu n-am facut cum trebuie.
Nu cred ca este cazul sa iti faci reprosuri.Gandeste-te ca daca era sa fie al tau, era si gata.Si crede-ma in afara de atractia naturala(sex) nu cred ca ati (ai|)avut timp al cunoaste asa bine.Eu si ma ierti ca spun asta cred ca "te-ai impiedecat prea repede"(aluzie la bancul cu femeia care fuge de urat-ul satului.si ea nu la vrut insa sa impiedecat si ala a prins-o). Adica ai daruit tot in relatia ta, ai pus tot sufletul in mana lui, si el a venit si a "ciugulit" ce i-a placut din palma ta.Si apoi tot el a fost cel ofuscat si a plecat.DA si 28 de ani (multi inainte) este o varsta frumoasa in care incepi ati fauri planuri de viitor,insa nu se merita sa te arunci chiar orbeste inainte, ma rog rationamentul tau a fost la momentul respectiv credibil, insa nu a avut perspective fericite din pacate.Fii pe pace nu a tinut la tine,ai fost ceva pasager pentru el,altfel ierta eventualele tale iesri,nervi, gelozie, reprosuri si mergea cu relatia mai departe.Cunosc cazuri ce sau terminat cu batai,alungari din casa cu politia,si dormea pe pres la usa si de mila la primit iarasi (era alcoolic,afemeiat, fumator, mincinos) si acum au un copil si sunt bine mersi.Deci EA a fost cea ce a tinut fraiele in casnicie.Vezi? Deci Nu iti mai face mustrari de constiinta si iti cauta vina imaginara ca mai mult rau iti faci.Iti urez o seara ( zi ) placuta si mult noroc pe viitor.Cu stima.
Incerc sa nu-mi fac reprosuri, sa nu ma invinovatesc insa imi este greu cand el pana la urma tot pe mine m-a acuzat ca daca nu faceam acel id si daca recunosteam cand m-a intrebat nu ar fi avut nicio treaba cu ea (noua) asta in conditiile in care el mi-a lasat o sansa cand i-am recunsocut cand a spus ca vom discuta cand ii trece lui supararea. In concluzie eu sunt vinovata pentru tot... Roate se intoarce si la un moment dat va realiza ca a gresit si ca m-a pierdut dintr-o ambitie si un orgoliu mult prea mare. Va multumesc frumos pentru gandurile bune si urari si sper ca va fi bine, traiesc cu speranta ca intr-o zi voi intalni acel el care va merita toata dragostea mea si o va aprecia. Va doresc si eu numai bine! Cu drag
Iti doresc ca optimismul sa nu te ocoleasca, nu capitula si cauta-ti locul si dreptul tau in viata.Ai dreptul la fericire,intelegere, dragoste alaturi de barbatul ce stie a te pretui si iubi, a-ti ierta greselile si a te face sa nu iti para rau ca ai imbatranit alaturi de el.Asta iti doresc alaturi de traditionalul:Sarbatori fericite.
Weekend placut! :-))