| Larette a întrebat:

Poate ati auzit ca Brittany Murphy a murit, la 32 de ani.Acum vreo 8 ore.Rest in peace. Voua v-a placut de ea, in ce filme ati vazut-o?

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Era simpatica fata, juca destul de bine. A murit in urma unui stop cardiac.

Brittany Murphy a jucat in filmele "Tineri insuratei" ("Just married"), "Liceenele din Beverly Hills" ("Clueless"), "8 Mile" sau "Sin City". Era casatorita cu scenaristul britanic Simon Monjack.

A jucat alaturi de Michael Douglas in thriller-ul "Nicio vorba" ("Don't say a word") si a lucrat cu regizorii Quentin Tarantino si Robert Rodriguez la superproducţia "Sin City", ecranizare a romanului omonim de benzi desenate, semnat de Frank Miller.

Anul viitor, Brittany Murphy urma sa apara in pelicula regizata de Sylvester Stalone, "The Expendables".

| hândel a răspuns:

Facusem o pasiune pentru. ea din rolul avut in filmul "Just married". Era dulce, si frumoasa, atat pe dinauntru, cat si pe dinafara. sad

| alexxaz a răspuns:

Chiar am ramas socata cand am vazut stirea...era asa de tanara si frumoasa, si pe langa asta si o actrita talentata.
M-am uitat cu placere la "Just married", "8Miles", "Don't say a word".
Sicer imi pare rau de ea...
Dumnezeu sa o ierte!

| lifeistough a răspuns:

Am vazut-o in filmul cu Dakota Fanning(Uptown Girls) si in 8 Mile cu Eminem!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai acum aud si eu de la tine de ea si m-am uitat aici
http://www.imdb.com/name/nm0005261/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Moartea nu se uită la noi, ne înhaţă şi gata.
Îmi pare rău de ea.
În următoarele minute, postul Realitatea Tv v-a anunţa mai multe detalii privind moartea ei.
Condoleanţe familiei!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare de ce? Foarte tanara... Dumnezeu sa o odihneasca in pace!