| T0T a întrebat:

Preferați oamenii care vorbesc mult, tare, repede sau cei vorbesc puțin și într-un mod mai liniștit, calm, chiar mai rar?

Răspuns Câştigător
| mnbvf a răspuns:

Îmi plac, pot spune chiar că iubesc oamenii introvertiți. Mi se par mult mai interesanți și misterul ăla al lor atrage, parcă te face să vrei să-i cunoști tot mai mult. Iar în momentul în care ajungi să cunoști un om introvertit cu adevărat îți dai seama că nu e deloc așa cum pare, descoperi că are multe de oferit și multă nebunie chiar laughing pe care îi e teamă s-o arate și totodată să fie liber pentru că îi e teamă de felul în care ar putea fi văzut de ceilalți sau poate e doar indiferent și nepăsător față de restul și consideră că e bine să se deschidă doar în fața persoanelor care-l apreciază cu adevărat, care-l văd când pentru toți ceilalți e invizibil. Genul ăsta de oameni îmi plac, mai tăcuți, timizi, liniștiți. Cei super extrovertiți mă obosesc mult, n-am nimic cu ei, dar nu-s oamenii în preajma cărora să-mi doresc să-mi petrec timpul, poate doar uneori. Tu ce preferi?

35 răspunsuri:
| Matthew1995 a răspuns:

Nu prea prefer oamenii in general laughing

| T0T explică (pentru Matthew1995):

De ce?

| Deaad a răspuns:

Oamenii introvertiti din toate punctele de vedere.
Oamenii linistiti si care vorbesc putin sunt preferatii mei.

P.S:Fu**-ti palpairea sa ti-o ***.Cum pot sa scap de palpairea de pe site-ul asta "improvizat"? Sunt nostalgic dupa ce a fost odata. laughing

| T0T explică (pentru Deaad):

Nu poți scăpa până nu rezolvă ăștia căci e o problemă generală cu site-ul. Ce poți face tu cu "pâlpâirea" e să apeși x din stânga sus a ecranului căci site-ul are o problemă de își dă mereu refresh când intri pe un topic de obicei iar dacă nu oprești tu refresh-ul așa, singur nu o face. Sincer mie îmi place noua înfățișare dar problemele astea sunt stresante.

| Matthew1995 a răspuns (pentru T0T):

Motive personale.

| Deaad a răspuns (pentru T0T):

Da,stiu treaba cu x-ul.Ca de aia am putut sa iti raspund la intrebare.
Dar ma gandeam ca poate o fi vreo metoda sa nu dau pe x de fiecare data.

Dar secretos ești, iar eu sunt un tip curios. Dar dacă nu am cum să te fac să ciripești, asta e.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Matthew1995):

Same

| T0T explică (pentru Deaad):

Încă nu am și nici nu cred că e vreo metodă, nu știu dar cred că și pe celelalte browsere e așa și nu am încercat să golesc cache-ul, poate cine știe, dar nu prea cred că va da asta rezultate. Tot ce putem face e să așteptăm să își facă echipa treaba, o treabă ce eu zic că mâine ar trebui să fie rezolvată dacă se și lucrează la asta.

| T0T explică (pentru J0B0MAT):

Aceeași întrebare și pentru tine.

| Matthew1995 a răspuns (pentru T0T):

Si eu sunt curios de fel.

| mnbvf a răspuns (pentru T0T):

Am golit eu, dar e la fel.

| J0B0MAT a răspuns (pentru T0T):

Dacă aş fi văzut dinainte cine a pus întrebarea, nu aş mai fi comentat.

| T0T explică (pentru mnbvf):

Eu am mai dat de fete care aveau o limbariță și vorbeau și tare(cu vocea aia enervantă) și repede și mult și parcă mă zgâriau pe urechi și mă stresau la maxim. Și băieții de genul pot fi stresanți dar mai stresante mi se par fetele, adică pe mine chiar mă stresează. În mare sunt de acord cu ce ai zis tu însă tu ești un caz poate izolat cu o asemenea opinie căci de obicei oamenii nu le dau importanță celor introvertiți și nu îi consideră cine știe ce căci de obicei unii preferă să observe doar suprafața când e posibil și când chiar se poate observa că un om poate fi mai mult decât ceea ce arată.

Atunci ar trebui să mă înțelegi laughing

Atunci chiar nu cred că avem ce face noi, totul ține de cum au programat ei site-ul sau de ceea ce fac ei acum pentru site.

Sunt curioasă, tu în ce categorie te integrezi? big grin

Depinde. În majoritatea cazurilor sunt în a doua categorie dar am și eu momente când vorbesc destul de mult dar asta de obicei când sunt apropiat de respectiva persoană sau când am destulă adrenalină.

| T0T explică (pentru T0T):

Sau când mai beau.

Ce preferințe ai în privința băuturilor?

Prefer mai multe genuri dar de obicei beau bere.

| Tpuist a răspuns:

Prefer oamenii care vorbesc mult, tare liniștit și calm.

| Drimmero a răspuns:

Eu sunt vorbaret,, nu vorbesc tare din bun simt, dar sunt vorbaret.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer normal dar daca e sa aleg intre astea doua prima varianta e preferata mea, a doua pur si simplu imi distruge nervii. laughing

| RAY a răspuns:

Depinde in ce limba vorbesc

| T0T explică (pentru RAY):

Dacă vorbesc în română?

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Man nu e vb de cum vb si de despre ce vorbeste ma intelegi? personal imi plac femeile sunt mult mai rationale ca baieti /barbati chiar ai ce discuta cu ele

Mi se pare că iar generalizezi aiurea. Majoritatea femeilor aleg profile umaniste iar majoritatea bărbaților realiste, deci mie unul mi se pare exact pe dos. Am întâlnit băieți/ bărbați cu care chiar ai ce vorbi și destui și am întâlnit fete/femei care nu scoteau nicio vorbă de exemplu.

| RAY a răspuns (pentru T0T):

Eu inca n-am intarnit din pacate, cei drept asa am crezut si eu barbati find mai rationali iar femeile mai emotive, dar chiar nu am ce discuta cu baieti numa gandul la sex le e sau fotbal etc chesti masculine, pe mine nu ma atrage asa ceva

Nu știu de tine dar eu am întâlnit mai mulți bărbați care știau foarte multe lucruri, din toate domeniile, care m-au surprins și pe mine. Îți zic din ce am întâlnit eu. De exemplu stau cu unul în bancă la psihopedagogie de vreo 27-28 de ani și știe extrem dar extrem de multe lucruri de a ținut-o pe profa de vorbă aproape 20 de minute iar eu mă grăbeam. Mai mult o învăța el. Și îmi spunea și mie niște lucruri de mă lăsa prost.