| orastianu a întrebat:

Am auzit ca saitul www, pefelie.com. ar fi cel mai bun la socializare. Stiti ceve de el?

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Il folosesc foarte des, dar nu pentru socializare (pe aia o fac in viata reala), ci pentru coduri pentru antivirus, pentru sfaturi pertinente atunci cand am o problema cu calculatorul.

| orastianu explică (pentru ardnaxur1961):

Doamna Ruxandra, e slab la socializare si bun la tehnicareala?

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru orastianu):

Pe mine nu m-a interesat din punct de vedere al socializarii, deci nu stiu daca e bun sau nu. Dar, am gasit acolo oameni care mi-au explicat foarte limpede si cu rabdare ce trebuie sa fac pentru a-mi rezolva problemele cu calculatorul, eu fiind complet handicapata cand e vorba de butonat.
Deci...chiar nu pot sa-mi exprim o opinie cu privire la socializarea de acolo.

| 8mariastar a răspuns:

E cam la fel la facebook-ul dar parca facebook-ul e mai lejer asta are negru pe margine si nu prea imi place

| Brenda13 a răspuns:

Cu siguranta, e cel mai tare site de socializare. vorbesti in timp real si pe site si in chat. nu te baneaza nimeni fara motiv! gasesti tot ce vrei in materie de programe/jocuri/filme si daca nu gasesti ceva, intrebi si te rezolva baietii de la tehnic imediat. ai si foarte multe subiecte de discutat pe forum si poti scrie absolut ce vrei!
e cel mai tare si e moca! adresa corecta e http://pefelie.sytes.net

| tani28 a răspuns:

Ai auzit gresit. pai ala e site de socializare? 10 persoane care socializeaza zilnic. Atentie, daca ai nevoie de vreun program pe care nu-l gasesti pe net si intrebi acolo adminul te poate ajuta doar daca este el ok in ziua respectiva iar daca e suparat iti da ban si te mai si injura.

| Carravaggio a răspuns (pentru tani28):

Pe acel site dacă îndrăzneşti cumva să nu fii de acord cu Marele GURU Aurel,sau să nu cazi în cur de admiraţie la ce aberează aberant şi analfabet o puştoaică emo(maya), ai pus-o! Eşti înjurat, banat, dat afară, etc.Ideea site-ului a fost bună la început, dar l-au stricat, ca şi pe sistemul comunist, oamenii...