Il folosesc foarte des, dar nu pentru socializare (pe aia o fac in viata reala), ci pentru coduri pentru antivirus, pentru sfaturi pertinente atunci cand am o problema cu calculatorul.
Doamna Ruxandra, e slab la socializare si bun la tehnicareala?
Pe mine nu m-a interesat din punct de vedere al socializarii, deci nu stiu daca e bun sau nu. Dar, am gasit acolo oameni care mi-au explicat foarte limpede si cu rabdare ce trebuie sa fac pentru a-mi rezolva problemele cu calculatorul, eu fiind complet handicapata cand e vorba de butonat.
Deci...chiar nu pot sa-mi exprim o opinie cu privire la socializarea de acolo.
E cam la fel la facebook-ul dar parca facebook-ul e mai lejer asta are negru pe margine si nu prea imi place
Cu siguranta, e cel mai tare site de socializare. vorbesti in timp real si pe site si in chat. nu te baneaza nimeni fara motiv! gasesti tot ce vrei in materie de programe/jocuri/filme si daca nu gasesti ceva, intrebi si te rezolva baietii de la tehnic imediat. ai si foarte multe subiecte de discutat pe forum si poti scrie absolut ce vrei!
e cel mai tare si e moca! adresa corecta e http://pefelie.sytes.net
Ai auzit gresit. pai ala e site de socializare? 10 persoane care socializeaza zilnic. Atentie, daca ai nevoie de vreun program pe care nu-l gasesti pe net si intrebi acolo adminul te poate ajuta doar daca este el ok in ziua respectiva iar daca e suparat iti da ban si te mai si injura.
Pe acel site dacă îndrăzneşti cumva să nu fii de acord cu Marele GURU Aurel,sau să nu cazi în cur de admiraţie la ce aberează aberant şi analfabet o puştoaică emo(maya), ai pus-o! Eşti înjurat, banat, dat afară, etc.Ideea site-ului a fost bună la început, dar l-au stricat, ca şi pe sistemul comunist, oamenii...