| costimovrin a întrebat:

Salut, m-am dus într-o zi cu un prieten la un bar in fata străzii de figuranți, oameni tineri. Eu am vrut sa ii spun sa nu mergem acolo dar am lăsat de la mine. Când am intrat era acolo o fata foarte înaltă (zdravănă, nu era grasa era construcția de așa natură creca avea 185+) și drăguță să zic după aspect. Dar nu știu de ce m-am uitat eu cu o privire așa devalorizantă. În gând am zis: "ce vagaboanta". Asta a fost o chestie de 10 secunde. Dupa ce am ieșit din bar cu sucurile ne-am pus pe balustrada (nu avea mese) băuturile și aud dintr-o dată că tipa aia de la 10 metri distanta era cu fata spre mine și strigă: "de ce te uiți așa urat", "ce fata are". Nu am bagat-o in seama, chit că se uită toată lumea la mine, m-am făcut că nu aud și nu vad. Și nici colegu meu (el e foarte aerian) nu a observat. Nu aveam cum sa mă duc și să îi cer scuze că m-am uitat urat că e absurd și nici nu aveam cum sa mă iau in gura cu ea:1. pentru că nu sunt taran, 2. pentru că erau numai băieți masivi de 2 metri cu ea. Țărani de aia zdraveni, dacă îmi dădeau un pumn mă băgau in coma. Așa că am ignorat vreo 3 minute cat tipa la mine și i-am zis lui tovarășu meu sa plecam. Oare am procedat bine?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu trebuia sa intri acolo. Nu ai stiut sa-i zici: ce vrei ma ai ramas fara salariu iti recomand bautura albastra mona. Plecai razand macar

| costimovrin explică (pentru mgtow):

Pai daca îs așa de tâmpiți sa tipe că m-am uitat urat, eu știu ce mai pățeam dac vorbeam și urat. Să-l încolo de orgoliu, că mai important e sa nu am vânătăi. Colegi ăla cu care m-am dus și el e taran (se flatulează de fata cu mine fara nicio jenă, se gândește numai la stomacul lui, taran, taran). Așa îmi trebuie, ăștia nu trebuie băgați în seamă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai procedat foarte înțelept.

| Drimmero a răspuns:

Ati actionat inteligent, astia sunt melteni care atunci cand ies in oras e pentru prima oara cand parasesc satul si se cred la ei pe tarla, 90% e doar gura de ei, adica o fac la intimidare, dar cu siguranta isi gasesc si nasii candva care sa le dea stingerea. In tot cazul, nu intra in astfel de jocuri, mai ales ca erau mai mult ca sigur torpilati, nu avea sens.

| costimovrin explică (pentru Drimmero):

Ce înseamnă torpilării? Beti?

| Andreeush a răspuns:

Da, decât să îți faci probleme.

| Celcestietot a răspuns:

Ai procedat corect, reactia ta a ferit un set posibil de urmari negative.

| SilentRain a răspuns:

Eu zic că da
De cat sa iesi cu o mână rupa si fara dinți ' sau sa iti faci dosar penal

| costimovrin explică (pentru SilentRain):

Pai și fata ai e normal sa tipe așa?

| SilentRain a răspuns (pentru costimovrin):

Dacă erai la biblioteca nu te așteptai la așa ceva .....in baruri te lovești de tot felul de specimene