anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, oameni buni! Vine un anumit moment in viata, cand esti complet daramat, cand nu mai gasesti puterea de a te ridica. Cand iti spui ca viata pur si simplu nu mai are sens.
Cand cea mai de pret dorinta a ta, este aceea de a da timpul iapoi. Vine acel moment ingrozitor, cand te uiti la tine, si iti dai seama ca nu mai esti, cel care ai fost o data.
Cand nu mai esti TU, nu mai esti cel care stia cum sa isi traisca viata, cel care se bucura de magia de a trai, cel care simtea esenta vietii.
Vine un moment, cand cerul cade pe tine, si pamantul se surpa sub tine, iar gandurile rele nu iti dau pace.
Si cu toate acestea, cateodata mai auzi voci care iti spun: RIDICATE! insa tu nu gasesti, puterea de a te ridica.
Cand TOTUL, tot ce ai avut, se darama sub ochii tai, si cand crezi ca le-ai vazut pe toate, CE E DE FACUT?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dupa ce s-a dus traiul tineretii cu momentele in care ai vrut sa te simti bine iti astepti moartea, ultima etapa din viata are parte de dureri si pastile de aia nu te mai poti ridica de jos pentru ca nu se mai poate.

| Ixchel a răspuns:

Te ridici și mergi mai departe.Nu aștepta să primești ajutor din partea cuiva, nici măcar o vorba de încurajare pentru că s-ar putea să rămâi și mai dezamăgit.Trebuie să mergi pe ideea că totul se întâmplă cu un motiv. Timpul e cel mai bun medicament.La un moment dat vei afla răspunsul la întrebarea: "De ce toate mi se întâmplă numai mie?". Ai răbdare și vei vedea că vei găsi soluții unde credeai că numai e nicio scăpare.

| Dariusuu a răspuns:

Ce e mai rău, să te lași călcat în picioare și să n-o mai dai în bara niciodată sau sa încerci din nou și din nou chiar dacă eșuez?

Crede-mă, chiar dacă ai pierdut totul totul o poți lua de la capăt.

Crede și totul va fi bine. Speranța moare ultima, dacă ți-ai pierdut speranța ai pierdut totul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti pui ochelari cu lentile roz si vezi viata in roz.

| blueheart a răspuns:

Ce este de facut? Sa lupti. Sa lupti pentru a te bucura din nou de viata, sa lupti pentru a te bucura de toate lucrurile frumoase care te faceau fericit altadata. Nimic nu este usor si nimic nu vine de-a gata. Pentru orice lucru trebuie sa lupti.
Cand trec prin momente grele am doua solutii. Nu sunt cele mai bune dar pentru mine dau rezultate.
1. Dorm ca sa uit. Asta in prima faza. Dureaza putin.
2. inchid ochii si intru in lumea pe care mi-am creat-o de mica. O gradina plina de flori. Ma asez acolo si ascult zgomotul pasarilor,fosnitul copacilor, sunt atenta la orice detaliu. Imi incarc bateriile si cand sunt pregatita incep sa lupt pentru a fi fericita.
Nu sunt cele mai bune variante de a te redresa dar la mine dau rezultate.
Pentru mine cuvantul "imposibil" nu exista. Trebuie sa incerc, trebuie sa reusesc daca nu pentru mine, macar pentru cei din jurul meu, cei care tin la mine.
Vei fi din nou TU dar numai daca Tu vrei cu adevarat acest lucru. Agata-te de cel mai mic lucru care te face fericit si vei avea o motivatie. Vei avea pentru ce lupta.
Vei fi mai puternic si vei invata sa pretuiesti si mai mult oamenii si lucrurile din jurul tau.
Totul va fi bine. Ai incredere in tine. happy

| Pinocchio a răspuns:

Astepti, unele lucruri timpul le rezolva.