Este foarte simplu aici este vorba despre diferenta de IQ daca te uiti la urmatoarea statistica de aici:
Uite :
IQ peste 140 Geniu sau aproape geniu
IQ 130 - 139 Super Dotat (cu inteligenta)
IQ 120 - 129 Extrem de inteligent
IQ 110 - 119 Inteligenta superioara
IQ 90 - 109 Inteligenta normala
IQ 80-89 Mediocru
IQ 70-79 Borderline deficit
IQ 50-70 Retard mental temperat
IQ 35-50 Retard mental moderat
IQ 20-35 Retard mental grav
IQ sub 20- Imbecil
Pe langa asta daca prostia, lenea, egoismul unui om este legata de IQ atunci chiar este o problema foarte mare. Lasand asta la oparte mai este ceva aici care tu probabil nu sti este vorba despre sistemul de stat care nu incurajeaza copilul sa se dezvolte adica omul. Putini sunt cei cu capul pe umeri care vor sa invete ori cat de grea ar fi viata si fac totusi ceva altii nu fac nimic si bat pasul pe loc. Sistemul e praf educatia in familie e praf, oamenii nu sunt deloc uniti, peste tot violenta, salariile sunt de rahat aici ploua cu rahat peste tot unde te duci deci cu alte cuvinte aici nu mai e de trait dar cred ca acelasi rahat este si in toate tariile nu numai la noi. Desi cum bine sti si tu la noi la romani este obiceiul de a corecta omul cand scrie pe Facebook, YouTube, Instagram etc. si dupa 5 minute incep injuraturiile cam asa stau treburiile. Iar faza cu prostii ei au existat mereu in toate generatiile poti sa ii intrebi pe parinti, bunici si pe cine vrei tu, poti sa iti dai seama dupa vorba dupa felul in care vorbeste si scrie atunci cand nu se exprima cum trebuie si limbajul trupului. Eu stiu ca atunci cand o persoana vorbeste repede si corect gramatical inseamna ca are un IQ ridicat pentru ca gandeste repede pe moment. Tu ai intrebat de ce exista asa de multi prosti pai, nu e chair cum crezi tu sunt uni dati dracului pentru a se integra in societate joaca teatru adica se comporta exact ca ei si e greu sa ii deosebesti, pentru ca sa fim seriosi un destept intr-o mare de prosti nu are incotr-o decat sa se integreze printre ei ca altfel nu rezolva nimic.
Imi pare rau, momentan nu sunt capabil sa inteleg exact ceea ce ai scris, deorece respir cam greu de cateva zile si de ieri seara s-a inrautatit treaba. Am fost la urgente la 9 aseara si nu mi-a facut nimic in afara de o radiologie la plamani. Normal cred ca trebuia sa-mi dea ceva medicamente pentru boala pe care o am ( astm )...
M-a trimis la " pleumonogie " sau ceva de genul, stie mama unde, daca o sa ma fac bine, revin cu un raspuns la comentariul tau.
Chiar nu-s capabil sa raspund momentan...
Nu vreau sa para ca ma vait aici, dar chiar vreau sa-ti raspund.
Seara buna.
Imi pare rau sa aflu de situatia ta, sper sa te faci bine si sper sa nu fii pe mana unui medic din acel grup "care nu scrie/vorbeste corect" pentru ca atunci sansele sa primesti un tratament corect si adaptat situatiei tale sunt scazute.
Multa sanatate!