E un vis ciudat, dar daca l-ai avut numai o data nu cred ca ar trebui sa-ti bati capul cu chestia asta.
Eu am un vis care se repeta de vreo 2 ani si l-am avut deja de cateva sute de ori poate. De 2-3 ori pe saptamana mai exact.
Am fost si cu mama la psiholog, pentru ca tot timpul incepe frumos si se termina intr-un cosmar si tot degeaba, ca mi-a zis numai niste bla bla-uri.
Multumesc acum sunt mai linistita. Da probabil nu inseamna nimic. Sau nu stiu eu de obicei am vise ciudate dar ma temeam pentru ca mereu au o semnificatie si pana la urma se intampla ce visez.
Pffff
oglinzile sunt reprezentate in filmele si povestile de groaza casi chiesti rele deci probabil ai vazut prea multe filme de groaza partea cu altcineva in oglinda poate fi ceva de genu vrei sa fi altcineva sau te crezi altcineva zburatu cred ca are legatura cu libertatea
marog poate visu e felul subconstientului tau de a spune ca ar trebui sa fi libera sa fi cum vrei sa fi
hihi am zis de 3 ori sa fi
Visul tau e interesant. Eu cred ca visele inseamna mereu ceva. Te-ai vazut zburand, ceea ce inseamna libertate iar dupa reflexia din oglinda si imaginea visului in general pot spune ca se refera la o eliberare a unei noi personalitati ce se afla in inima ta. Ca o schimbare sau o iesire din carapace