anonim_4396
| Anonim întreabă:


Sunt varza la informatica, cam tot liceul e, profa e distrusa nu stie sa predea, gen merge la tabla scrie exercitiul si ne pune sa-l rezolvam..si dupa cum stiti informatica e de viitor..cum credeti ca as putea sa invat de la cap la coada, dar calumea, sunt la mate info clasa a 10 a.

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ai net, ai calculator, esti mate-info, clasa a zecea, si pui astfel de intrebari? Poate ca ar fi cazul sa te transferi la filologie...

| StefanKogut a răspuns:

Muta-te la alt liceu! Tutorialele sunt bune pentru a avea o idee, dar nu pentru a trece clasa, mai ales cu u prof varza, si cu atat mai mult nu pentru a putea sustine un examen de admitere la o facultate de profil. Domeniul asta al informaticii este foarte larg, iar la liceu se face doar o mica parte, asa ca degeaba ai sa stii tu super bine cine stie ce tehnici de programare invatate din carti sau din tut's ca la admitere tot algoritmi se dau si tot scrisi in c, si daca nu esti familiar cu felul de enuntare al problemelor si cu ce se asteapta de la tine ai sa pici examenul si n-ai sa stii de ce, asa ca, eu zic muta-te de la liceul ala, ca doar e viata ta in joc. Daca ai fi internat si ai vedea ca cel ce te v-a opera maine e beat turta azi, ai mai sta acolo? de ce sa-ti bati joc de educatia ta doar pentru ca ai ghinion sa ai un prof, asa cum am mai zis, tampit.

anonim_4396
| Anonim explică:

Un tutorial :
http://tutorialecpp.blogspot.ro/

Ai putea si sa iei meditatii cu un profesor de informatica mai bun... nu foarte multe, pana te pune pe picioare.

(Profa mea de info face problemele la tabla, e foarte implicata, trist ca exista profesori ca al tau).

+Sfat, daca reusesti sa inveti tu singur acasa poti ramane la liceul ala, altfel muta-te... Daca faci tot cu profa aia la bac o sa ai probleme nu mai zic de admiterea la facultate.

| Dumitrescu_Marius_1995 a răspuns:

Pai,foloseste tutorialele de pe Youtube pentru incepatori.Ar mai fi o solutie, sa-ti angajezi un profesor-informatician foarte bun.
MULTA BAFTA!