Un lucru tare furmos, intr-adevar, sa te reintalnesti cu fostii colegi si cu cat trec anii, sa va mirati de schimbarile aparute pe fata si trupul vostru, in cariera voastra, in viata de familie samd.
Noi acum organzam intalniri in functie de cand venim astia din strainatate, ca eu sunt in Australia, mai am 4 colegi in USA, Canada si destul de multi prin Europa. Am serbat deja intalnirea de 10, 20, 26, 35 si om vedea daca anul asta ajungem mai multi prin tara sau nu, ca mai facem si intalniri adhoc.
Pentru inceput, puteti forma un grup pe messengerul FaceBookului unde puteti discuta ce doriti sa faceti:
- cine are timp liber si se poate ocupa de organzare o poate face voluntar, sau imparte sarcinile cu inca unul sau doi colegi care se ofera sau au timp.
- cadeti de acord asupra datei de intalnire, cand toata lumea este acasa (daca-i vara asigurati-va sa fiti pe langa casa cat mai multi).
- daca doriti sa mergeti dimineata la liceu, sa va intalniti cu profesorii si toti colegii, este o optiune frumoasa.
- ori poate doriti sa va intlaniti la o terasa sau cafenea
- cine are contactele colegilor sa faca publica lista cu telefaonele, sau sa se anunte intre ei.
- se propune si se alege un restaurant unde-si permit marea majoritate sa mearga (cu siguranta sunt si oamnei simpli si modesti, care nu-si permit unul de lux, adica scump), se cere confirmarea si se face rezevrarea la restaurant pentru data respectiva.
O varianta ieftina este sa va intlaniti la o terasa de vara, unde puteti sa serbati revederea, mai modest si pentru buzunarul omului d erand, ca pana la urma nu conteaza meniul sofisticat d ela restaurant, ci oamenii cu care discuti.
Noi alegem in ultimii ani sa ne intalnim la o terasa mare care are atat mancare cat si pizza pe vatra, plus sucuri, bere si vin, deci acopera cam toate preferintele culinarea si ne confera posibilitatea sa ne mutam de la o masa la alta, ca sa stam de vorba intre noi.
Mare scofala nu e, se hotarasc niste oameni sa organizeze, anunta pe cei care trebuie sa participe, cauta un restaurant, strang niste bani si cam aia e.
Delicacy întreabă: