În primul rând asigură-te că ceea ce vei spune nu o să te afecteze şi pe tine, dacă spui o regulă iar tu o încalci nu cred că o să îţi placă.
Ideile mele sunt următoarele:
Dacă copii sunt obraznici au la următorul test -1 punct.
Copii care vorbesc în oră sunt ascultaţi la tablă.
Copii care sunt obraznici o să plătească pentru fiecare stricăciune, iar ca să evităm astfel de belele orice stricăciune o să fie făcută aceleaşi persoane o să plătească, pentru a evita repetarea greşelilor.
Copii care fac gălăgie o să fie scrişi pe o foaie şi acea foaie o să fie lipită pe hol ca să fie făcuţi de râs (aşa nu o să mai facă zgomot nimeni).
Copii care fac gălăgie o să fie de servici în clasă o săptămână întreagă, chiar dacă au mai fost.
Copii care fac gălăgie o să fie scrişi de fiecare dată când vorbesc pe o listă iar dacă lista trece de o pagină aceasta o să fie dusă la director pentru a lua măsuri, sau chiar la ceilalţi profesori pentru a da pedepse pe măsură.
Copii care fac gălăgie o să fie puşi să ducă gunoiul din clasă o săptămână întreagă, dar dacă nu o fac vor fi pedepsiţi.
Nu ştiu dacă sunt cele mai ingenioase idei, dar cam astea sunt bune pentru a potolii nişte elevi.
Baftă!
Invatarea si predarea la clasa a unei lectii noi in locul dnei diriginte si, la sfarsitul orei scurt test pentru a verifica ce au inteles colegii din predarea lectiei de catre cel pedepsit. Iar notarea sa fie facuta de catre dna diriginta - este o varianta Toti Pentru Unu, Unu Pentru Toti!
Pai la copii care fac galagie ar trebui sa le ia numarul de telefon al parintilor si sa-i sune sau sa faca teme suplimentare si daca nu le face ii mai suna pe parinti sau absenta nemotivata sau sa-i pedepseasca intr-un fel sa nu iasa 1 saptamana 2 din banca si daca e vazut pe coridor cate o absenta nemotivata sau telefon la parinti.
Parerea mea este ca e mai corect asa decat sa dai 2 si 3 sau sa ii tragi de pari sau sa le dai palme peste ceafa.
Daca profesorul e de treaba, spune-i ca pedeapsa ar trebui sa fie urmatoarea:
Copilul face galagie -> profesorul ii pune in pauza Nyan cat 10 hours edition la casti. Dupa 10 minute maxim se potoleste