| Guess34 a întrebat:

Salut tuturor
Acum cateva zile în urma am fost invitat de un prieten din copilărie la nunta lui în ziua când ne-am întâlnit să îmi dea invitația la nuntă am vorbit despre ce am mai făcut pentru ca noi nu am mai vorbit de mult timp problema este ca eu am trecut printr-o perioadă dificilă în familie era sa îmi pierd mama am fost plecat în Anglia și am fost forțat sa mă întorc deoarece nu mi-au acceptat aplicația pentru viză în fine am încercat sa îmi caut în țară am fost la câteva interviuri dar nimic și m-am decis sa plec în Olanda la jumatatea lunii aprilie iar prietenul meu are nunta la jumătatea lunii mai eu ce am scris mai sus i-am explicat și lui bineînțeles ca gestul a fost frumos dar nu dispun de bani în acest moment și pe de-o parte vreau sa plec în afara deoarece și acasă este greu stăm cam ingramaditi iar aici nu pot face nimic
El mi-a spus că știe că este greu dar se simte el obligat ca ne cunoaștem din copilărie dar asta este situația nu am ce să fac sper acum ca va rămâne între noi ce i-am spus și prin ce trec pentru ca nu am spus la nimeni in afara de el

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nici o virgulă, nici un punct!
Ce vrei de la noi?

| Cresta a răspuns:

Inteleg ca nu vrei/nu poti merge la nunta si ca i-ai spus asta. Care mai este problema?